En la reunió de la Mesa de la Bicicleta de 21/11/2018 es creen 3 grups de treball.

dimecres, 21 novembre, 2018

Els 3 grups de treball són: Grup d'Organització de la Mesa, Grup d'Organització de Campanyes i Grup d'Infraestructures.

El passat 21 de novembre es va reunir per tercera vegada la Mesa de la Bicicleta de la ciutat de València. 

La reunió es va desenvolupar dinamitzada per la Coordinadora de l'Agència de la Bicicleta, la participació del Regidor de mobilitat sostenible Giuseppe Grezzi i de 23 representants de quasi 20 organitzacions, on s'inclouen associacions ciclistes de València i àrea metropolitana: Fòrum Valencià de la Bici, BiciesVida, Col.lectiu Soterranya, València en bici, Aula de la bici, la tenda Todobici, Valenbisi, organització d'empreses de lloguer de bicicletes, 30 dies amb bici València, l'empresa Bicieduca i també altres organitzacions Federació d'Associacions de Veïns/as, Federació Valenciana de transports Cluster Distribució Urbana de Mercancias, Col·legi de Inegiers de Camins, Russafa Descansa, Universitat de València, Per L'Horta, Aspaym C.V. i Universitat Politècnica de València. 

La Coordinadora de l'Agència de la bicicleta, va presentar als assistents els projectes que s'estan desenvolupant en el foment de l'ús de la bicicleta. Les infraestructures que en el moment estan executant-se, com totes aquelles que es desenvoluparan proximament. A baix pot veure's pla de carrils bici amb les actuals i futures infraestructures. Es van presentar altres projectes de promoció de la bicicleta, com la senyalització d'itineraris ciclistes, comptadors de bicicletes, millora de dotació d'aparcaments, III Bicifest i futurs projectes jurídics.

 

En anteriors reunions es va comunicar l'interès de començar a treballar per a complir certs objectius. Per açò, des de l'Agència de la bicicleta es va proposar la creació de Grups de Treball, es va començar el treball en 3 grups: Grup d'Organització de la mesa, Grup d'Organització de Campanyes i Grup d'Infraestructures.

La pròxima convocatòria és proposa al febrer de 2019.

Incloem esborrany de l'acta d'aquesta reunió.

 

Ir a Inicio