8 nous pals de senyalística informativa ciclopeatonal

dimecres, 24 febrer, 2021

Es contínua ampliant la informació cicliclopeatonal en les GGVV Fernando el Catòlic i Ramón y Cajal.

Ahir va finalitzar la instal·lació de 8 nous pals.

Aquests pals amplien els itineraris creats en l'anell ciclista i afigen noves rutes a les existents.

Fan més accessibles destins dins i fora de la ciutat. Assenyalant 15 itineraris dels quals 7 són noves rutes senyalitzades per a vianants i ciclistes. Visibilitzant que rutes com la de plaça Espanya a Barri de Campanar, tan sols suposen 7 minuts amb bici i 20 caminant. Així com, facilitant les connexions metropolitanes a Burjassot o a altres destins de treball com Ciutat Administrativa 9 d'Octubre o l'Hospital General Universitari de València.

Altres destins d'oci també han sigut senyalitzats, Complex Esportiu Cultural Petxina, Jardins del Túria, Biblioteca Pública Pilar Faus, Mercat Central.

Aquest projecte dirigit a impulsar la mobilitat activa, porta desenvolupant-se des de 2019, aqueix any es van instal·lar 15 pals en l'Anell Ciclista i 6 en les connexions del carril bici de Natzaret. 

La senyalització inclou destins amb interés per a residents i turistes. Prioritzant llocs no gaire llunyans caminant i alguns distants amb bici. La senyalització d'orientació consisteix en la selecció de les informacions que fa falta proporcionar a les ciclistes en cada punt de la xarxa ciclista i del seu entorn. 

La més important funció de la senyalística és indicar el destí per a aquells ciclistes que no coneixen el camí. Una funció secundària és ajudar a aquells que ho coneixen a entendre la coherència de la ruta dins de la xarxa i a conéixer que els destins tenen temps assequibles amb bicicleta i caminant.

Aquest projecte nou, s'ha continuat desenvolupant en 2020 on es van instal·lar 2 nous pals en la Plaça de l'Ajuntament. Cadascun amb 7 plaques informatives que inclouen 9 i 8 destins. Alguns destins coincideixen entre els dos pals de la Plaça de l'Ajuntament, creant una ruta, i altres destins connecten amb altres pals de l'anell ciclista, instal·lats en 2019.

En 2020 s'ha desenvolupat estudi dels pròxims pals a instal·lar en els següents emplaçaments :

·         Carril Bici de Carrer Eivissa – Passeig Albereda

·         Carril Bici de Primat Reig

 

Ir a Inicio