Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

PLAGUES URBANES: FORMIGUES

Formiga

Són un dels grups zoològics més reeixits, destacant la seua socialització i la seua capacitat per a formar colònies. La majoria de les formigues no posseïxen ales, encara que açò varia segons individus dins d'una colònia.

Els ous en les colònies són depositats per una o més formigues reina i la majoria d'estos eclosionen i creixen per a convertir-se en femelles no alades anomenades "obreres". Periòdicament són produïdes ventrades de noves reines i mascles, usualment alats, els quals viuen per a reproduir-se. Els mascles moren poc de temps després de la còpula, mentres que les reines supervivents creen noves colònies o ocasionalment tornen a la seua antiga colònia. La vida mitjana d'una reina és de 5 anys o més, mentres que una obrera viu una setmana. La comunicació entre les formigues es produïx principalment a través de feromones.

Les formigues són insectes amb una metamorfosi completa, passant per les fases següents: ou, larva, pupa i finalment adult (imago).

CONSELLS: Eliminar fonts d'aliment, restes de menjar. Emmagatzemar els aliments en recipients tancats. Usar papereres i poals de fem amb tapa.

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI