Inici - València

 

MOBILITAT

 

Informació addicional

 

                  Ordenança de Mobilitat      La plaça és teua      Nova Xarxa EMT      Programa Operatiu FEDER       Anell Ciclista      Ciutat Vella      Enllaç a la Guia de Mobilitat Sostenible      Zones d'estacionament d'autobusos turístics de visita a València     Compartir cotxe!      Circulant amb bicicleta      Empresa Municipal de Transports      Valenbisi            Seguix-nos       Seguix-nos en Facebook      Pla de Mobilitat      App ciudad      Bicicletes

Incidències

20-06-2021 Ocupació de mitja calçada a la Plaça d'Alfons el Magnànim nº4 per canalització elèctrica.

13-06-2021 Obres FGV que tallen al trànsit rodat el gir de canvi de sentit de la Gran Via Ramón y Cajal -sobre el pas inferior de Germanies- i l'accés a Bailén des d'esta mateixa via. L'accés al carrer de Bailén es farà pels carrers del Matemàtic Marzal o de Pelai (consulta plànol adjunt).

13-06-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupació de zona d'estacionament i mitja calçada en Emili Baró nº18 (altura Reverend Rafael Tramoyeres).

25-05-2021 Ocupat un carril per obres en avinguda de la Constitució d'eixida (des de Germans Machado fins a Tavernes Blanques).

26-04-2021 OBRES PLAÇA DE LA REINA. Consulta talls i desviaments a la circulació al document adjunt.

26-04-2021 REURBANITZACIÓ PLAÇA DE BRUGES, LLOTJA I MERCAT CENTRAL. Consulta talls i desviaments al trànsit al document adjunt.

10-01-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: Tancada l'avinguda de Peris i Valero des de Jacinto Benavente fins a Ausiàs March (oberts els carrers transversals). Es garanteix l'accés a veïns i veïnes.

Previsions