S'està cercant, espereu....

Inici - València

Incidències

25-01-2023 OBRES CONSELLERIA DE SANITAT: ocupada vorera, zona d'estacionament i carril bus en avinguda de Blasco Ibáñez, número 21.

15-01-2023 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupada la vorera i part de la calçada (deixant un carril lliure) al carrer de la Pau, per treballs de canalització.

10-01-2023 SERVICI DEL CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupada al 100% la via de servici de Giorgeta (entre Sant Vicent Màrtir i Pianista Empar Iturbi) i invertit el sentit de circulació del carrer de Millars. Es tallen també trams de la zona de vianants, carril bici i carril EMT-Taxi de Giorgeta, entre Roís de Corella i carrer de Jesús.

11-12-2022 Ocupat un carril al pont de les Flors per treballs. Es prohibeix la circulació als vehicles de més de 4 tones.

05-06-2022 Tancat el sentit d'entrada de Carrera de Malilla entre la V30 i la rotonda Nova Vi Quilis 2.

Previsions

Informació addicional

Tornar

Conversió en zona de vianants de la Plaça de l'Ajuntament

La conversió en zona de vianants de la Plaça de l'Ajuntament i reordenació del seu entorn ha suposat la recuperació de 12.000 m2 d'espai de vianants i la reordenació dels usos de l'espai públic existents, al seu entorn, així com tots els fluxos de la circulació garantint l'accessibilitat de residents , transport públic, taxis i proveïdors comercials. Aquesta actuació empresa el maig del 2020 ha suposat la delimitació del nou espai de vianants mitjançant elements de senyalització horitzontal i vertical i mobiliari urbà dotat de vegetació mediterrània de 30 espècies diferents. Després d'això, s'ha renovat el ferm de la plaça del nou espai amb asfalt polit amb àrid roig de caràcter antilliscant i està previst, a mitjà termini i després del procés participatiu que està en marxa des del 2019, executar la reurbanització definitiva de l'àmbit.

L'actuació ha suposat la transformació en vianants de tot l'espai de la plaça de l'Ajuntament comprès entre els carrers de Sant Vicent Màrtir i Periodista Azzati, mantenint un vial al seu perímetre est per a la circulació de transport públic, taxis, residents i emergències; també les conversions en zones de vianants dels carrers Sang, Drets, Correus i Barcelonina, i un espai junt a la vorera oest de l'avinguda de Marqués de Sotelo.

Abans i després de la Plaça de l’Ajuntament

Circulació de la logística (pdf 879 kb).

Circulació en vehicles a motor d'ús privat (pdf 873 kb).

Circulació en Bicicleta i Vehicles de Mobilitat Personal (pdf 821 kb).

Circulació de l'EMT (pdf 535 kb).

Circulació en Taxi (pdf 849 kb).

Places reservades PMR (pdf 308 kb).

FAQs (pdf 432 kb).

Pot trobar este document en: