Inici - València

 

MOBILITAT

 

Informació addicional

 

                  Ordenança de Mobilitat      La plaça és teua      Nova Xarxa EMT      Programa Operatiu FEDER       Anell Ciclista      Ciutat Vella      Enllaç a la Guia de Mobilitat Sostenible      Zones d'estacionament d'autobusos turístics de visita a València     Compartir cotxe!      Circulant amb bicicleta      Empresa Municipal de Transports      Valenbisi            Seguix-nos       Seguix-nos en Facebook      Pla de Mobilitat      App ciudad      Bicicletes   

Incidències

18-01-2022 Tancada l'avinguda de Maria Cristina i el carrer de les Carabasses per treballs d'urbanisme. Els que accedeixen a la zona del Mercat Central des de l'avinguda de l'Oest poden realitzar un canvi de sentit des de la mateixa plaça Ciutat de Bruges mentre dure esta fase de les obres. Els vehicles autoritzats per a circular per l'APR poden continuar cap al carrer de la Carda. Consulta plànol adjunt.

17-01-2022 SERVICI MOBILITAT SOSTENIBLE: ocupat carril exterior rotonda Pío Baroja amb General Avilés i un tram del carril dret de General Avilés sentit Mestre Rodrigo.

17-01-2022 Ocupat carril EMT-Taxi de Pérez Galdós sentit Petxina.

16-01-2022 SERVICI MOBILITAT SOSTENIBLE: ocupació zona d'estacionament i 1 carril en Sant Vicent Màrtir (entre el carrer de Marvà i Plaça d'Espanya) per obres del carril bici.

23-11-2021 Tancat el carrer d'Isabel la Catòlica entre la Gran Via Marquès del Túria i Ciril Amoròs per obres d'urbanisme.

14-09-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupada mitja calçada al Pont de l'Àngel Custodi sentit Peris i Valero i un tram del carril exterior de la rotonda de l'avinguda de les Balears amb Eduard Boscà.

26-04-2021 OBRES PLAÇA DE LA REINA. Consulta talls i desviaments a la circulació al document adjunt.

Previsions