Inici - València

TRÀNSIT

Trànsit

Informació addicional

 

     

Ordenança de Mobilitat
La plaça és teua
Nova Xarxa EMT
Programa Operatiu FEDER
Anell Ciclista
Ciutat Vella
Enllaç a la Guia de Mobilitat Sostenible
Zones d'estacionament d'autobusos turístics de visita a València
Compartir cotxe!
Circulant amb bicicleta
Empresa Municipal de Transports
Valenbisi
Zona Taronja Residents
Seguix-nos
Seguix-nos en Facebook
Pla de Mobilitat
App ciudad
Bicicletes

Incidencias

25-02-2021 SERVICI INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupat carril esquerre de Plaça de Tetuán sentit Porta de la Mar.

08-02-2021 Ocupació de part de la calçada en Mestre Rodrigo d'entrada a la ciutat, entre els carrers del Camp del Túria i de La Safor, per canalització elèctrica.

08-02-2021 Obres amb ocupació intermitent del carril EMT-Taxi en Pascual i Genís.

11-01-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: Tallada al 100% Carrera del Riu al seu pas per Pinedo, des de la primera rotonda si es ve des del sud (rotonda de l'Apol·lo) fins a Travessera de Pinedo a la Mar. Es desvia el trànsit rodat per la CV-500 i, dins de Pinedo, per la Travessera de Pinedo a la Mar.

11-01-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: Tallada l'avinguda de Peris i Valero des de Jacinto Benavente direcció Ausiàs March. Les obres aniran avançant per trams (el primer tram des de Jacinto Benavente fins al carrer de Lluís Santàngel), el que obliga a desviar el trànsit per itineraris alternatius com l'eix Mestre Racional-Centelles i tallar les vies transversals quan siga necessari. Es garanteix l'accés a veïns i veïnes.

01-12-2020 Tancada l'eixida de Carrera de Malilla cap a la V30 des de Fernando Abril Martorell.

09-11-2020 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupació vorera junt a l'antic llit del riu Túria + carril esquerre en Ciutadella (s'ocupen 2 carrils en alguns moments del dia) i ocupació vorera, carril bici i 2 carrils en Plaça de Tetuan (abans d'arribar al Pont del Real).

02-11-2020 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupació carril esquerre de l'avinguda d'Antonio Ferrandis sentit avinguda d'Ausiàs March.

Previsiones