Inici - València

 

MOBILITAT

 

Informació addicional

 

                  Ordenança de Mobilitat      La plaça és teua      Nova Xarxa EMT      Programa Operatiu FEDER       Anell Ciclista      Ciutat Vella      Enllaç a la Guia de Mobilitat Sostenible      Zones d'estacionament d'autobusos turístics de visita a València     Compartir cotxe!      Circulant amb bicicleta      Empresa Municipal de Transports      Valenbisi            Seguix-nos       Seguix-nos en Facebook      Pla de Mobilitat      App ciudad      Bicicletes   

Incidències

10-05-2022 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA. Fontanars tancada al 100% entre Arxiduc Carles i Vicent Clavel. Fi previst: 03/06/2022.

18-04-2022 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupat carril EMT-Taxi en avinguda del Cardenal Benlloch sentit Eduard Boscà.

04-04-2022 SERVICI OBRES D'INFRAESTRUCTURES: ocupació vorera i carril dret en Sant Vicent Màrtir sentit Dr. Tomàs Sala (altura del carrer d'Uruguai).

04-04-2022 SERVICI MOBILITAT SOSTENIBLE: ocupació vorera, zona estacionament i un carril i mig en Pl. Bisbe Amigó; mitja calçada a la via de servici d'avinguda del Cid (altura portal nº39); i un tram de carril a l'altura de Sant Josep de Calassanç nº11 i de Sant Francesc de Borja nº1.

17-01-2022 SERVICI DE COORDINACIÓ D'OBRES I MANTENIMENT D'INFRAESTRUCTURES: ocupada vorera, zona estacionament, carril EMT-Taxi i un carril (o 2) de Pérez Galdós-Giorgeta en ambdós sentits, de forma intermitent i per trams.

16-01-2022 SERVICI MOBILITAT SOSTENIBLE: ocupació zona d'estacionament i 1 carril en Sant Vicent Màrtir (entre el carrer de Marvà i Plaça d'Espanya) i 1 carril perimetral a la illeta central de Plaça d'Espanya.

Previsions