Inici - València

 

MOBILITAT

 

Informació addicional

 

                  Ordenança de Mobilitat      La plaça és teua      Nova Xarxa EMT      Programa Operatiu FEDER       Anell Ciclista      Ciutat Vella      Enllaç a la Guia de Mobilitat Sostenible      Zones d'estacionament d'autobusos turístics de visita a València     Compartir cotxe!      Circulant amb bicicleta      Empresa Municipal de Transports      Valenbisi            Seguix-nos       Seguix-nos en Facebook      Pla de Mobilitat      App ciudad      Bicicletes   

Incidències

22-10-2021 Partit València CF-RCD Mallorca (14:00-15:45 hores) a l'estadi del Mestalla. Recomanem fer ús del transport públic i dels mitjans de mobilitat sostenible per acudir a l'estadi (consulta plànol adjunt).

22-10-2021 DIUMENGE 24/10: MITJA MARATÓ VALÈNCIA (08:30 a 12h aprox.). Talls a partir de les 07:30h i apertura dels mateixos de forma progressiva conforme al pas de la carrera (consulta itinerari adjunt). L'avinguda dels Tarongers, entre la rotonda del Mirador i la rotonda amb Lluís Peixó, roman tancada en ambdós sentits des de hui dissabte 23 a les 16h fins al diumenge a les 17h, sentit V21, i a les 19h, sentit platja. Consulta afeccions EMT i tramvia Metrovalencia.

06-10-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L’AIGUA: tancat, per obres, el carrer d’Isabel la Catòlica, entre els carrers de Ciril Amorós i de Colón. L’accés al pàrquing que hi ha en este tram tindrà el seu accés i eixida des del carrer de Colón. L’accés al carrer de Pérez Baier, per la seua banda, es podrà realitzar excepcionalment des del carrer de Colón mentre duren les obres (concretament des del carril esquerre del doble carril bus-taxi de Colón, la qual cosa està senyalitzada a l’efecte).

19-09-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: es deixa un carril lliure a la circulació del trànsit rodat al carrer d'Alfauir, entre el carrer de l'Actor Ismael Merlo i la Ronda Nord, per treballs. Es coordina amb EMT.

15-09-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: es deixa un carril lliure a la circulació al carrer d'Eduard Boscà, tram entre l'avinguda del Port i l'Albereda direcció antic llit del riu Túria. També s'ocupa la zona d'estacionament en avinguda de les Balears, quasi a l'altura de la rotonda amb Eduard Boscà, i la zona d'estacionament i carril EMT-taxi en avinguda del Port (tram entre el carrer de l'Antiga Senda d'En Senent i Eduard Boscà).

26-04-2021 OBRES PLAÇA DE LA REINA. Consulta talls i desviaments a la circulació al document adjunt.

26-04-2021 REURBANITZACIÓ PLAÇA DE BRUGES, LLOTJA I MERCAT CENTRAL. Consulta talls i desviaments al trànsit al document adjunt.

Previsions

20-10-2021 [DILLUNS 25/10] SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: FASE 1 OBRES: tallat el carrer d'Espinosa (exceptuant l'accés a garatges) entre la Gran Via Ferran el Catòlic i el carrer de Guillem de Castro. FASE 2: tallat el carrer d'Espinosa (exceptuant l'accés a garatges) i el carrer de Juan de Mena (accés a garatges des del carrer de San Pedro Pascual). Es coordina desviament de l'EMT.