Inici - València

 

MOBILITAT

 

Informació addicional

 

                  Ordenança de Mobilitat      La plaça és teua      Nova Xarxa EMT      Programa Operatiu FEDER       Anell Ciclista      Ciutat Vella      Enllaç a la Guia de Mobilitat Sostenible      Zones d'estacionament d'autobusos turístics de visita a València     Compartir cotxe!      Circulant amb bicicleta      Empresa Municipal de Transports      Valenbisi            Seguix-nos       Seguix-nos en Facebook      Pla de Mobilitat      App ciudad      Bicicletes

Incidències

16-05-2021 Tallada 100% Illes Canàries des d'Eduard Boscà fins a l'Albereda per obres.

26-04-2021 OBRES PLAÇA DE LA REINA. Consulta talls i desviaments a la circulació al document adjunt.

26-04-2021 REURBANITZACIÓ PLAÇA DE BRUGES, LLOTJA I MERCAT CENTRAL. Consulta talls i desviaments al trànsit al document adjunt.

12-04-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: Obres en l'avinguda de Maria Cristina amb ocupació total d'alguns trams segons la fase.

31-03-2021 Ocupada vorera, zona d'estacionament i mitja calçada (es deixa un carril lliure) en carrer del Clariano nº25 d'entrada a València.

08-03-2021 Ocupada mitja calçada per obres en l'avinguda del Mestre Rodrigo sentit centre ciutat (entre els carrers del Camp del Túria i La Safor).

11-01-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: Tallada l'avinguda de Peris i Valero des de Jacinto Benavente direcció Ausiàs March. Les obres aniran avançant per trams (el primer tram des de Jacinto Benavente fins al carrer de Lluís Santàngel), el que obliga a desviar el trànsit per itineraris alternatius com l'eix Mestre Racional-Centelles i tallar les vies transversals quan siga necessari. Es garanteix l'accés a veïns i veïnes.

08-11-2020 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupació vorera, carril bici i 2 carrils en Plaça de Tetuan (abans d'arribar al Pont del Real) i els dos carrils de l'esquerra direcció General Palanca.

Previsions