Inici - València

 

MOBILITAT

 

Informació addicional

 

                     Ordenança de Mobilitat            Nova Xarxa EMT      Programa Operatiu FEDER                   Enllaç a la Guia de Mobilitat Sostenible      Zones d'estacionament d'autobusos turístics de visita a València     Compartir cotxe!      Circulant amb bicicleta      Empresa Municipal de Transports      Valenbisi            Seguix-nos       Seguix-nos en Facebook      Pla de Mobilitat      App ciudad      Bicicletes   

Incidències

04-07-2022 SERVICI MOBILITAT SOSTENIBLE: ocupat carril exterior a la rotonda de General Avilés amb Mestre Rodrigo, i carril esquerre en ambdós sentits de Mestre Rodrigo amb General Avilés (part nord de la rotonda).

04-07-2022 OBRES ALGERIE TELECOM: ocupats 2 carrils centrals (un per sentit) en Eduardo Primo Yúfera.

26-06-2022 OBRES ALGERIE TELECOM: ocupada zona d'estacionament i un carril en avinguda d'Antonio Ferrandis sentit eixida de la ciutat (a l'altura del CC Saler).

12-06-2022 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupats 2 carrils al carrer d'Eivissa (sentit Menorca), entre l'avinguda del Port i el carrer de les Illes Canàries.

05-06-2022 Tancats ambdós sentits del pont de Carretera de Malilla que uneix la V30 amb València.

29-05-2022 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupats 1-2 carrils en Cardenal Benlloch direcció Eduard Boscà (altura carrer dels Sants Just i Pastor).

29-05-2022 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupació carril EMT-Taxi i 1 carril en avinguda del Port entre el carrer de la Fusta i Serradora.

04-04-2022 SERVICI OBRES D'INFRAESTRUCTURES: ocupació vorera i carril dret en Sant Vicent Màrtir sentit Dr. Tomàs Sala (altura del carrer d'Uruguai).

04-04-2022 SERVICI MOBILITAT SOSTENIBLE: ocupació zona estacionament en alguns trams d'avinguda del Cid-Sant Josep de Calassanç-Sant Francesc de Borja; també un tram de vorera, zona estacionament i carril i mig en Pl. Bisbe Amigó; i ocupat un tram del carril EMT-Taxi+1 carril en Pintor Benedito amb Plaça d'Espanya.

17-01-2022 SERVICI DE COORDINACIÓ D'OBRES I MANTENIMENT D'INFRAESTRUCTURES: ocupada vorera, zona estacionament, carril EMT-Taxi i un carril (o 2) de Pérez Galdós-Giorgeta en ambdós sentits, de forma intermitent i per trams.

Previsions