Inici - València

 

MOBILITAT

 

Informació addicional

 

                  Ordenança de Mobilitat      La plaça és teua      Nova Xarxa EMT      Programa Operatiu FEDER       Anell Ciclista      Ciutat Vella      Enllaç a la Guia de Mobilitat Sostenible      Zones d'estacionament d'autobusos turístics de visita a València     Compartir cotxe!      Circulant amb bicicleta      Empresa Municipal de Transports      Valenbisi      Zona Taronja Residents      Seguix-nos       Seguix-nos en Facebook      Pla de Mobilitat      App ciudad      Bicicletes

Incidències

03-03-2021 SERVICI COORDINACIÓ D'OBRES I MANTENIMENT D'OBRES I INFRAESTRUCTURES: ocupada vorera i carril esquerre de la calçada (este en horari de 09:30 a 13:30h) en Sant Pius V, 6.

08-02-2021 Obres amb ocupació intermitent del carril EMT-Taxi en Pascual i Genís.

11-01-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: Tallada al 100% Carrera del Riu al seu pas per Pinedo, des de la primera rotonda si es ve des del sud (rotonda de l'Apol·lo) fins a Travessera de Pinedo a la Mar. Es desvia el trànsit rodat per la CV-500 i, dins de Pinedo, per la Travessera de Pinedo a la Mar.

11-01-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: Tallada l'avinguda de Peris i Valero des de Jacinto Benavente direcció Ausiàs March. Les obres aniran avançant per trams (el primer tram des de Jacinto Benavente fins al carrer de Lluís Santàngel), el que obliga a desviar el trànsit per itineraris alternatius com l'eix Mestre Racional-Centelles i tallar les vies transversals quan siga necessari. Es garanteix l'accés a veïns i veïnes.

01-12-2020 Tancada l'eixida de Carrera de Malilla cap a la V30 des de Fernando Abril Martorell.

08-11-2020 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: ocupació vorera junt a l'antic llit del riu Túria + carril esquerre en Ciutadella (s'ocupen 2 carrils en alguns moments del dia) i ocupació vorera, carril bici i 2 carrils en Plaça de Tetuan (abans d'arribar al Pont del Real) i el carril esquerre direcció General Palanca.

Previsions