Inici - València

 

MOBILITAT

 

Informació addicional

 

                  Ordenança de Mobilitat      La plaça és teua      Nova Xarxa EMT      Programa Operatiu FEDER       Anell Ciclista      Ciutat Vella      Enllaç a la Guia de Mobilitat Sostenible      Zones d'estacionament d'autobusos turístics de visita a València     Compartir cotxe!      Circulant amb bicicleta      Empresa Municipal de Transports      Valenbisi            Seguix-nos       Seguix-nos en Facebook      Pla de Mobilitat      App ciudad      Bicicletes   

Incidències

24-10-2021 SERVICI OBRES D'INFRAESTRUCTURES: tallat el carrer de Trafalgar entre els carrers de Carolina Álvarez i Rodrigo de Pertegás. Es coordina amb el Centre de Salut per a l'accés d'ambulàncies.

24-10-2021 Ocupació mitja calçada en la rotonda de l'avinguda del Professor López Piñero-Antonio Ferrandis per reparació vies del tramvia.

24-10-2021 Ocupat carril dret de la rotonda partida de Tres Creus-Arxiduc Carles, direcció avinguda del Cid, per treballs d'asfaltat.

06-10-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L’AIGUA: tancat, per obres, el carrer d’Isabel la Catòlica, entre els carrers de Ciril Amorós i de Colón. L’accés al pàrquing que hi ha en este tram tindrà el seu accés i eixida des del carrer de Colón. L’accés al carrer de Pérez Baier, per la seua banda, es podrà realitzar excepcionalment des del carrer de Colón mentre duren les obres (concretament des del carril esquerre del doble carril bus-taxi de Colón, la qual cosa està senyalitzada a l’efecte).

15-09-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: es deixa un carril lliure a la circulació al carrer d'Eduard Boscà, tram entre l'avinguda del Port i l'Albereda direcció antic llit del riu Túria. També s'ocupa la zona d'estacionament en avinguda de les Balears, quasi a l'altura de la rotonda amb Eduard Boscà, i la zona d'estacionament i carril EMT-taxi en avinguda del Port (tram entre el carrer de l'Antiga Senda d'En Senent i Eduard Boscà).

26-04-2021 OBRES PLAÇA DE LA REINA. Consulta talls i desviaments a la circulació al document adjunt.

26-04-2021 REURBANITZACIÓ PLAÇA DE BRUGES, LLOTJA I MERCAT CENTRAL. Consulta talls i desviaments al trànsit al document adjunt.

Previsions

24-10-2021 [DIJOUS 28/10]: Partit Llevant UD-At Madrid (21:30-23:15h) a l’estadi Ciutat de València. Recomanem fer ús de mitjans de tranport públics i sostenibles per arribar a l’estadi (consulta plànol adjunt).

24-10-2021 [PRÒXIMAMENT] SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: FASE 1 OBRES: tallat el carrer d'Espinosa (exceptuant l'accés a garatges) entre la Gran Via Ferran el Catòlic i el carrer de Guillem de Castro. FASE 2: tallat el carrer d'Espinosa (exceptuant l'accés a garatges) i el carrer de Juan de Mena (accés a garatges des del carrer de San Pedro Pascual). Es coordina desviament de l'EMT.