S'està cercant, espereu....

Àrea d'associacionisme i participació - València

Àrees d´intervenció >> Àrea d'associacionisme i participació

Coordinació amb el Moviment Associatiu.

Es manté contactes amb el moviment associatiu de dones de la ciutat a petició d'estes per a donar-se a conéixer a l'Ajuntament i exposar els seus projectes de treball amb la finalitat de sol·licitar col·laboració de la Regidoria de Benestar Social i Integració. S'arrepleguen les seues demandes per a transmetre a la Regidora i se'ls informa de les actuacions que s'estan realitzant en el Pla per a la Igualtat d'Oportunitats, mab l'establiment d'una coordinació en diverses activitats amb associacions i ONG.

D'altra banda, l'Espai Dones i Igualtat EDI presta un servici d'informació específic dirigit a les associacions de dones de la ciutat. Forma part d'este servici l'atenció a grups de dones que requerisquen informació sobre la constitució d'una associació, així com atendre les peticions de les associacions de dones ja constituïdes, per a millorar-ne el desenvolupament. Per a això a l'EDI se'ls facilita la informació següent:

  • Convocatòries de subvencions i ajudes públiques municipals, autonòmiques i estatals.
  • Facilitar la llista de locals públics de la ciutat que poden ser utilitzats per les associacions de dones i el procediment per a sol·licitar-los.
  • Se'ls informa de les activitats municipals que es realitzen per a commemorar el 8 de març “Dia internacional de la dona” i el 25 de novembre “Dia internacional per a combatre la violència contra les dones”, així com qualsevol altra informació que puga ser-los d'interés.
  • Facilitar la documentació necessària per a la constitució de l'associació i la seua inscripció al registre.

Per a utilitzar estos servicis pot dirigir-se a la Regidoria d'Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI. Servei d'Igualdad i Polítiques Inclusives.