Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Inhumacions i incineracions en els cementeris municipals

Inhumació

Inclou la informació dels difunts inhumats en algun dels cementeris municipals: General, Cabanyal, Grau, Campanar, Benimámet, Masarrochos i El Palmar.

Tipus de difunt

Es distingeixen entre fetus (morts al naixement o morts en les primeres 24 hores), párvulos (morts després de les primeres 24 hores i abans dels 7 anys de vida) i adults (morts amb 7 o més anys d'edat). No s'inclou la incineració de restes humanes

Incineracions

Inclou la informació dels difunts incinerats en el Crematori Municipal de València