Benestar social i integració | Ajuntament de València - València

 

En aquesta web trobarà informació sobre els Serveis Socials que són competència de l'Ajuntament de València. El seu objectiu és acostar el sistema a les persones, i garantir a tots els ciutadans i ciutadanes el dret a l'atenció de les seues necessitats i problemàtiques. Els Serveis Socials municipals pretenen garantir els drets de les persones i actua des de la prevenció, la promoció de l'autonomia personal i familiar, la inclusió i la dinamització comunitària i social.


L'accés al sistema de Serveis Socials es realitza a través dels centres d'atenció primària bàsica, els Centres Municipals de Serveis Socials, localitzats en dotze seus en el conjunt de la ciutat. Per a saber quin li correspon pot fer clic en aquest enllaç o trucar al telèfon 010.


Amb l'objectiu d'acostar el sistema a la ciutadania s'ha posat en marxa un assistent virtual en WhatsApp, des del qual es podrà resoldre els dubtes més freqüents relacionats amb els Serveis Socials municipals. 


Per a interactuar amb aquest chatbot, n'hi ha prou amb agregar el número de telèfon 626 028 169 a l'agenda de contactes del mòbil i a obrir l'aplicació WhatsApp. Envie la paraula hola per a iniciar la conversa amb aqueix número, tal com es fa amb qualsevol nou contacte.

 

Informació addicional

 

         Prestacions econòmiques individualitzades 

 

   Guia de Recursos Socials de la ciutat de València  Mapa de Recursos  El meu Centre de Servicis Socials  Imatge en moviment