Benestar social i integració | Ajuntament de València - València

 

En aquesta web trobarà informació sobre els Serveis Socials que són competència de l'Ajuntament de València. El seu objectiu és acostar el sistema a les persones, i garantir a tots els ciutadans i ciutadanes el dret a l'atenció de les seues necessitats i problemàtiques. Els Serveis Socials municipals pretenen garantir els drets de les persones i actua des de la prevenció, la promoció de l'autonomia personal i familiar, la inclusió i la dinamització comunitària i social.


L'accés al sistema de Serveis Socials es realitza a través dels centres d'atenció primària bàsica, els Centres Municipals de Serveis Socials, localitzats en dotze seus en el conjunt de la ciutat. Per a saber quin li correspon pot fer clic en aquest enllaç o trucar al telèfon 010.


Amb l'objectiu d'acostar el sistema a la ciutadania s'ha posat en marxa un assistent virtual en WhatsApp, des del qual es podrà resoldre els dubtes més freqüents relacionats amb els Serveis Socials municipals. 


Per a interactuar amb aquest chatbot, n'hi ha prou amb agregar el número de telèfon 626 028 169 a l'agenda de contactes del mòbil i a obrir l'aplicació WhatsApp. Envie la paraula hola per a iniciar la conversa amb aqueix número, tal com es fa amb qualsevol nou contacte.

Informació addicional

 

     Ingrés Mínim Vital - Obertura termini de sol·licituds  Centres Ocupacionals Municipals. Oferta de col·laboració 'Cossos. Comunitats de sabers subalterns' (pdf 271 kb).  Ajudes menjador escolar 2019-2020  Prestacions econòmiques individualitzades 

 

 Cens  Guia de Recursos Socials de la ciutat de València  Mapa de Recursos  El meu Centre de Servicis Socials  Imatge en moviment  Dones i Igualtat