S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València acull el diumenge la II Volta a Peu per la Discapacitat

El desenvolupament de la ‘carrera per la inclusió’ suposarà afeccions a la circulació en la zona de Benicalap de 9 a 10 hores

• Plànol de la prova

05/11/2021

La II Volta a Peu i Marxa a Peu per la Discapacitat Ciutat de València, que se celebra diumenge a València amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva entre totes les persones,començarà a les 9 hores en l’avinguda de Levante UD, cantonada amb el carrer Casas Ibáñez.A continuació, tindrà lloc l’eixida de la marxa a peu, no competitiva, en la qual podran participar totes les persones que ho desitgen, sense límit d’edat, encara que els menors de 14 anys han d’estar acompanyats per una persona adulta responsable.

 

Esta carrera, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb l’Oficina Municipal d’Atenció a la Diversitat Funcional (OMAD), busca trencar les barreres que han de superar les i els esportistes amb discapacitat. L’esdeveniment constarà d’una ‘carrera per la inclusió’, de 9 a 10 hores, a més de carreres infantils, de 10 a 10:30 hores, i activitats esportives adaptades, de 10:30 a 11:45 hores, en un tram acotat de l’avinguda del Levante UD.

El recorregut de la ‘carrera per la inclusió’ eixirà de l’avinguda del Levante UD per continuar per l’avinguda dels Germans Machado, avinguda de Joan XXIII, carrer de Castellonet, avinguda de l’Equador, carrer de Manuel Melià i Fuster (números parells), vial dels Germans Machado, de nou pel carrer de Manuel Melià i Fuster (números imparells), avinguda de l’Equador, carrer de Salvador Cerveró, carrer del Ninot, carrer del Foc i vial de l’avinguda dels Germans Machado fins a la meta en avinguda del Levante UD.

Pel que fa a les carreres infantils, podran participar les xiquetes i els xiquets nascuts entre 2008 i 2016. Estes es realitzaran a partir de les 10 hores, en el punt d’eixida i meta, en l’avinguda de Levante UD. Es tracta de proves no competitives i totes les xiquetes i els xiquets inscrits obtindran una medalla per la seua participació.

Afeccions al trànsit rodat

El tall pel muntatge de l’eixida i la meta en l’avinguda del Levante UD, tram comprés entre Germans Machado i carrer de l’Equador, romandrà vigent entre les 6 i les 12 hores del diumenge. Mentre que la resta de vies de l’itinerari de la ‘carrera per la inclusió’, que està previst finalitze sobre les 10 hores, s’aniran obrint a la circulació conforme al pas dels i les participants.

Afeccions a l’EMT

La celebració de la carrera també provocarà alteracions en el servici de l’EMT. Les persones usuàries poden consultar tota la informació respecte a les afeccions de l’EMT en la secció d’Última Hora del web, de l’App i en xarxes socials de la pròpia EMT.