S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa celebra ‘Fetes per a emprendre’, una trobada que connecta a 200 emprenedores

• Esta trobada ha reunit organitzacions i entitats com CEV, EVAP, AJEV o CEEI València

17/11/2023

  • Cecilia Herrero: “Em compromet des de la regidoria d'Emprenedoria a treballar per la conciliació de la vida empresarial i familiar”
  • Esta trobada ha reunit organitzacions i entitats com CEV, EVAP, AJEV o CEEI València per a acostar els seus recursos i serveis i ajudar a les emprenedores que vulguen posar en marxa els seus projectes

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha organitzat una trobada amb motiu del Dia Internacional de la Dona Emprenedora. Sota el lema ‘Fetes per a emprendre’, esta tercera trobada ha reunit a més de 200 dones amb iniciativa emprenedora per a sumar experiències, crear sinergies, teixir xarxes i abordar reptes comuns.

“Des de la Regidoria d'Emprenedoria fem costat a totes les emprenedores que ho necessiten a través de diferents programes. En un dia com hui m'agradaria escoltar les vostres propostes i conéixer les vostres necessitats com a dones emprenedores, sobretot en matèria de conciliació”, ha assegurat Cecilia Herrero, regidora d'Emprenedoria.

“La conciliació serà un objectiu clar per a esta regidoria. No volem que cap dona veja frustrada la seua voluntat d'emprendre per les cures. Em compromet des de la Regidoria d'Emprenedoria a treballar per la conciliació de la vida empresarial i familiar”, ha afegit la regidora Herrero durant la clausura d'este esdeveniment.

Durant esta trobada, que ha transcorregut a Palau Albereda, les assistents han pogut conéixer experiències d'un nodrit grup d'emprenedores valencianes de referència amb les quals inspirar-se, han creat sinergies i han teixit les seues pròpies xarxes professionals amb les assistents a la jornada.

La trobada ha donat inici amb les paraules d'Isabel Rubio, directora de València Activa, i Eva Blasco, presidenta de CEV València. I a estes intervencions ha seguit una taula en la qual 4 emprenedores han explicat com estan posant en marxa els seus projectes en el co-treball de Espai Lidera. Estes emprenedores, que han compartit fòrum amb la responsable de l'espai, Diana Barranco, són: Santa Tortajada, coach d'autolideratge femení; Victoria Castillo, dietista i CEO de Jo sóc la meua dieta; Cristina Campos, mentora d'equips i Beatriz Medina, fundadora de Evoco i facilitadora d'organitzacions de triple impacte.

En el transcurs del matí també hi ha hagut espai per a un bloc en el qual ha participat un grup d'emprenedores valencianes de referència, amb projectes consolidats, com Mª José Martinez, propietària i cap de cuina del restaurant Llenç; Vanessa Català, fotògrafa; Lara Guerrero Fuster, CEO de Pepina Pastís i Mercedes Boyero, CEO de Onklub; que han conversat amb la moderadora de la taula i conductora de l'esdeveniment, Ana Carrau, de la seua experiència en emprendre, han donat consells i abordat els reptes de futur de les emprenedores.

Un altre any més, diferents organismes valencians han exposat els seus programes i serveis de suport i acompanyament a l'emprenedoria femenina. Per part de València Activa han intervingut Lucía Calàbria, subdirectora d'emprenedoria, i María Horness, coordinadora de Treballem Iguals; i també han participat Paqui Fredes, directora financera CEEI València; Cristina Argente, directora de EVAP i Ana Vila, vicepresidenta 1a d'AJEV.

En esta tercera trobada amb motiu del Dia de la Dona Emprenedora les assistents han gaudit d'un taller impartit per Inés Torremocha, mentora i coach executiu de vendes, amb més de 25 anys d'experiència assessorant persones emprenedores i empreses, que ha donat les claus per a implementar en els projectes la intel·ligència comercial.

Finalment, Elena Pérez, directora creativa i co-founder de UO, ha conclòs esta jornada explicant des de la seua experiència personal i professional com ha viscut l'aventura d'emprendre, una intervenció que buscava inspirar i animar a iniciar els seus projectes a les participants en l'esdeveniment.