S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Últims dies per a sol·licitar les subvencions per a nous emprenedors i per a la creació d'ocupació

Les ajudes de promoció d'activitats econòmiques Emplea, Emprén i Emplea Mujer+ es podran sol·licitar fins a l'11 d'abril

• treballadora del sector de l'hostaleria

06/04/2023

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, torna a convocar les subvencions de promoció d'activitats econòmiques Emplea, Emprén i Emplea Mujer +, a les quals destina un pressupost de 2.521.311 euros. El regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Borja Sanjuán, ha afirmat que “qualsevol empresa que contracte un treballador de manera indefinida o qualsevol persona que decidisca emprendre a la ciutat de València i donar-se d'alta com a autònom tindrà una ajuda del seu ajuntament de, com a mínim, 1.500 euros”.
 

Podran acollir-se als programes de subvencions les empreses físiques o jurídiques, com les comunitats de béns, societats civils o d’altres entitats legalment constituïdes. La titularitat de la propietat ha de correspondre a autònoms i empreses, la plantilla mitjana de les quals siga inferior a 10 treballadors. El local de desenvolupament de l'activitat o el domicili fiscal de l'activitat ha d'estar al terme municipal de València.

Les ajudes es poden sol·licitar a través de la seu electrònica fins a dimarts, 11 d'abril. La concessió d'ajudes es realitzarà en règim de concurrència competitiva i s’establirà com a criteri de valoració la data i hora d'entrada que figuren registrades en la sol·licitud fins a esgotar el crèdit disponible.

La convocatòria inclou tres programes específics. La subvenció Emprén està destinada a recolzar l'activitat a persones que hagen emprés recentment a València. La subvenció Emplea està creada per a afavorir la contractació indefinida i a jornada completa de persones al terme municipal de València. I, per últim, la subvenció Emplea Mujer +, s'ha inclòs com a novetat per a afavorir la contractació indefinida i a jornada completa de dones de 45 anys a la ciutat de València.