Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

87 joves valencians s'incorporen a treballar a l'Ajuntament amb el pla d'ocupació municipal Avancem!

Pilar Bernabé: “Amb este nou pla d'ocupació, impulsat 100% amb fons municipals, demostrem la sensibilitat i compromís d'esta administració amb els i les joves de la nostra ciutat”

• El nou pla d'ocupació està impulsat amb el 100% de fons municipals

09/11/2021

Un total de 87 joves menors de 30 anys s'incorporaran a treballar durant 9 mesos a l'Ajuntament de València gràcies al pla d'ocupació municipal Avancem!, promogut per l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, un programa al qual es destinen 1.585.668,50€ i que té com a objectiu impulsar l'ocupació i la formació juvenil per a millorar l'ocupabilitat dels i les joves de València.

 

Així ho ha anunciat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, qui ha explicat que estos 87 joves formalitzaran els seus contractes el pròxim dia 10 de novembre i començaran el dia 15.

“Amb este nou pla d'ocupació, impulsat 100% amb fons municipals, demostrem la sensibilitat i compromís d'esta administració amb els i les joves de la nostra ciutat. I més en estos dies, en els quals el col·lectiu de joves ha sigut un dels més afectats per la pandèmia, a nivell laboral, però també emocional. Volem que se senten recolzats pel seu ajuntament, que ens senten del seu costat, volem donar-los eines per a progressar i avançar”, ha explicat la regidora Pilar Bernabé.

També ha recordat que a més de contractes i formació este programa d'ocupació comptarà amb assessorament especialitzat a través dels servicis de Barris per l’Ocupació i programes d'orientació basats en metodologies capdavanteres com la ludificació en la cerca d'ocupació.

“L'Ajuntament de València té com un dels seus objectius la inserció laboral de la població desocupada, perquè la política d'ocupació ha de tindre una clara dimensió local i perquè és necessari col·laborar en el foment i canalització d'actuacions que contribuïsquen a la creació i sosteniment de l'ocupació, un objectiu que cobra especial rellevància en moments com els que acabem de travessar”, ha explicat la regidora Pilar Bernabé”.

Estes 87 persones ocuparan diversos llocs de treball, com a tècnic/a jurídic/a, arquitecte/a, psicòleg/a, community manager, arquitecte/a tècnic/a, tècnic/a mitjà en relacions laborals; treballador/a social, tècnic/a educació infantil, tècnic/a de laboratori, administratiu/a, tècnic/a de sistemes microinformàtics, o auxiliar administratiu/a.

D'altra banda, Pilar Bernabé ha incidit en què “per segon mes consecutiu hem aconseguit que baixen les xifres d'atur registrat, unes dades que indiquen que la recuperació econòmica s'està produint a la nostra ciutat”.

“L'evolució de la desocupació a la nostra ciutat en els últims mesos avala la nostra gestió. Les nostres polítiques de foment de l'ocupació i ajudes directes als sectors productius estan reactivant l'economia local”, ha assenyalat Bernabé.