Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament adquireix dos noves vivendes per a augmentar el parc de vivenda pública

La regidora de Vivenda i Servicis Socials, Isabel Lozano, ha instat les persones interessades a vendre els seus pisos a contactar amb l'Ajuntament

• Carrer Sant Joan de la Penya, núm. 27

17/11/2021

La Junta de Govern Local aprovarà divendres que ve l'adquisició de dos vivendes, amb l'objectiu d'augmentar el parc de vivenda pública de la ciutat. Així ho ha explicat la regidora de Servicis Socials i Vivenda, Isabel Lozano, qui ha subratllat la importància de disposar que un parc cada vegada major per a atendre les necessitats de la ciutadania, i ha instat les persones propietàries interessades a vendre els seus vivendes al fet que contacten primer amb l'Ajuntament.

 

Tal com ha recordat Lozano, l'Ajuntament de València en va iniciar l'any passat “un procés de compra d'habitatge per a incrementar el parc públic municipal: en estos moments ja hem comprat dos habitatges, i este divendres la Junta de Govern Local aprovarà l'adquisició de dos més; i d'ací a finals de 2021, adquirirem unes sis o set més, amb la qual cosa tindrem una desena d'habitatges més per al parc públic municipal”. La regidora ha explicat que estes dotacions “es posaran a la disposició de col·lectius en situació de vulnerabilitat social, especialment persones que viuen en situació de carrer, dones víctimes de violència, o famílies en situació d'exclusió, les quals són detectades i derivades a partir del sistema de servicis socials municipals”.

Des del Servici de Patrimoni, es proposarà a la Junta de Govern del pròxim divendres l'acord de compra i un acord de modificació, que seran ratificats en la reunió ordinària d'esta setmana. En primer lloc, l'acord de compra preveu l'adquisició d'una vivenda situada al carrer Sant Joan de la Penya, núm. 27, planta 2a, porta 10, valorada en 38.000 €; i una altre vivenda al carrer Algar de Palancia número 4, planta 4, porta 46, amb una valoració de 86.000 €. Ambdues s'incorporaran al parc públic de vivenda social.

La regidora de vivenda, Isabel Lozano, ha fet una crida “a totes les persones que estiguen interessades a vendre la seua vivenda perquè l'oferisquen en primer lloc a l'Ajuntament i així, tinguem l'oportunitat d'adquirir més vivenda públic per a garantir el dret a la vivenda de totes les persones".

En segon lloc, la Junta aprovarà una rectificació de la resolució 252, de 31 d'agost de 2021, en virtut de la qual l'Ajuntament de València va adquirir mitjançant compravenda dos vivendes situades, respectivament, al carrer Mestre Asensi núm. 8, planta 4, pta.16, i al carrer Arquitecte Segura del Lago núm. 34, planta 5, pta.17.

Recursos multimèdia

Isabel Lozano