S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament de València aprova continuar amb el PAI de Benimaclet

• La zona compresa pel PAI és adjacent a la Ronda Nord

20/09/2023

  • El regidor Juan Giner demana a Metrovacesa que tinga en compte les propostes de l'arquitecte José María Ezquiaga per al PAI del barri
  • “Ens reunirem amb les associacions i actors implicats per a escoltar-los i, entre tots, plantejar un projecte que dissenye el futur de Benimaclet”, ha assenyalat el responsable municipal de l'Àrea d'Urbanisme

La Comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament de València ha aprovat continuar amb la tramitació del PAI de Benimaclet, després del suport a l'equip de govern per part del Grup Socialista i del Grup Vox en la moció alternativa presentada. En este sentit, el regidor de l'Àrea d'Urbanisme, Habitatge i Llicències, Juan Giner, demanarà a Metrovacesa que tinga en compte la proposta que en el seu moment va dissenyar l'arquitecte José María Ezquiaga en el PAI de Benimaclet, per a començar a desembossar el futur del barri. “No volem perdre més temps i hem d'afrontar els problemes que l'anterior corporació municipal deixà pendents sobre la taula”, ha assenyalat.

En la sessió de la Comissió d'Urbanisme, Parcs i Jardins, Espais Naturals i Millora Climàtica, celebrada este dimecres, Giner ha presentat una iniciativa que traça un full de ruta que passa, a més de traslladar les millores a Metrovacesa, per “asseure'ns amb les diferents associacions i actors implicats per a escoltar les seues idees i propostes. Entre tots hem de definir i dissenyar el futur del barri”.

En este sentit, el regidor ha remarcat que “és necessari un punt de trobada que permeta unir totes les inquietuds, les iniciatives i que sobretot permeta construir un futur clar per als veïns de Benimaclet que es concreta en el desenvolupament de zones verdes, la construcció d'habitatges, l'ampliació de zones dotacionals, esportives. Un treball de tots”.

“I el més important, allunyarem les disputes polítiques que va portar a demorar una solució per als veïns. Hem perdut molt de temps per la falta de capacitat i concreció i és hora de trobar solucions”, ha conclòs el responsable municipal d'Urbanisme de l'Ajuntament de València.

Recursos multimèdia

Juan Giner