Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Universitat Popular de València publica l'Oferta Pública d'Ocupació 2022

Inclou totes les especialitats del personal Formador animador sociocultural de la UP

• L'OPO inclou diferents especialitats de personal formador

18/05/2022

La Universitat Popular de València ha publicat hui la seua Oferta Pública d'Ocupació (OPO) per a l'exercici 2022, que compta amb un total de 92 places de les quals 90 corresponen a personal laboral formador i 2 a personal funcionari.

 

Esta oferta, en compliment del que es preveu per la Llei 20/2021 i els seus terminis, persegueix la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública. Tal com ha explicat la regidora responsable, Isabel Lozano, es tracta de “una oferta extraordinària que soluciona una situació arrossegada des de 1998, data des de la qual no hi ha hagut cap intent de regularitzar-la fins a 2016”.

Des de l'aprovació al desembre de la Llei 20/2021, ja amb una legislació base adequada, la Universitat Popular va començar, juntament amb els agents socials, a perfilar esta OPO i així poder llançar-la en temps i amb les majors garanties per a l'adequada cobertura futura de les seues places.

La OPO inclou diferents especialitats de personal formador, cobreix les necessitats actuals de la Universitat Popular i permet donar cobertura a necessitats previstes per a un futur pròxim.