S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament comença les obres de millora de l’escoleta municipal de Pinedo

• Teulada de l'escoleta de Pinedo

30/12/2022

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Gestió de Recursos, ha iniciat els treballs de substitució del sòl de les aules i adequació de les claraboies de l’escola infantil municipal de Pinedo. L’obra s’ha adjudicat per un import de 37.680,34 euros, IVA inclòs, i compta amb un termini estimat d’execució d’un mes i mig.
 

Els treballs consistixen a llevar el paviment actual de PVC de les aules a causa del seu estat de deteriorament i la col·locació d’un nou revestiment, així com en la instal·lació d’un envidrament amb plaques de policarbonat en les claraboies de les aules per a protegir el pati de la pluja, mantenint la ventilació natural i l’entrada de llum. Els treballs inclouen igualment l’adequació del paviment d’estos patis interiors mitjançant la instal·lació de gespa artificial.

La regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, ha afirmat que “en arribar al govern de l’Ajuntament vam posar en marxa una xarxa d’escoletes públiques municipals que oferixen un servici importantíssim a les famílies de la nostra ciutat. El nostre objectiu és que estes escoletes siguen un referent i des del Servici d’Arquitectura i Servicis Centrals Tècnics treballem per millorar i actualitzar les seues instal·lacions”.

En este sentit, l’edil ha concretat que en l’escoleta de Pinedo “enguany hem instal·lat plaques fotovoltaiques per l’autoconsum, que la faran més eficient, i contribuïxen a disminuir les emissions de diòxid de carboni”. Precisament, eixa instal·lació de fotovoltaiques ja s’ha dut a terme també en el CEIP Santiago Grisolía i Notario ha confirmat que hi ha previst instal·lar-les també en la resta de centres educatius municipals.