S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament enceta obres de millora al CEIP Vicente Blasco Ibáñez de la Malva-rosa

Notario ha defensat les inversions en l’escola pública i en el benestar de la comunitat educativa

• El mur perimetral enderrocat per les obres

30/11/2022

La Regidoria de Gestió de Recursos ha encetat les obres de millora del Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) Blasco Ibáñez de la Malva-rosa. Les obres consistixen en la reparació d'un tram del mur perimetral del col·legi públic. La regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, ha recordat que esta actuació se suma al recent inici d’obres al CEIP Camí de l’Horta de Benimàmet i ha assegurat que “demostren la importància que el govern de Joan Ribó els dona a les obres de manteniment i renovació per a optimitzar les instal·lacions educatives de la ciutat”. 
 

Notario ha reiterat el compromís del govern municipal amb l’escola pública, com a “servici prioritari en què estem invertint tots els recursos necessaris perquè siga un referent i la millor opció, ja que l’escola pública és garantia de la igualtat d’oportunitats per a totes i tots”. A més, ha insistit que, l’any passat, el manteniment de les infraestructures es va incrementar en 14% mentre que les obres per a dignificar els col·legis de la ciutat van augmentar un 7’8%. La regidora també ha recordat que el govern municipal està dotant tots els centres educatius municipals d’instal·lacions de plaques fotovoltaiques per a autoconsum amb l’objectiu d’abaratir costos i reduir les emissions de diòxid de carboni.

Les obres encetades al centre educatiu de la Malva-rosa comportaran la reparació d'un tram del mur perimetral del col·legi públic d’infantil i primària arran de la presència de nombroses esquerdes i trencaments dels blocs de formigó i el rovellament de les armadures emprades en la seua construcció original i potenciada per la proximitat del centre a la mar. Els treballs consistixen en la demolició del tram del mur perimetral del centre, situat enfront de l'IES Isabel de Villena, i en l'execució d'un nou mur de semblants característiques, L'obra té un pressupost de 42.773,33 euros, IVA inclòs, i té un termini estimat d'execució de 45 dies.