S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El Plan Municipal de Drogodependències llança la XI edició del concurs escolar “K me cuentas” per a la prevenció de les addiccions

El regidor de Sanitat recorda que este certamen fomenta la reflexió sobre l'ús responsable de les tecnologies i fomenta la participació de la joventut en la prevenció d'addiccions.

• Cartell del concurs K me cuentas

21/01/2023

El Plan Municipal de Drogodependències, de la Regidoria de Sanitat, ha convocat la XI edició del concurs escolar “K me cuentas”. Este certamen, que convida l’alumnat de València perquè reflexione sobre l'ús responsable de les Tecnologies la Informació i la Comunicació (TIC), “també fomenta la participació de la joventut en la prevenció d'addiccions”, tal com ha recordat hui el regidor de Sanitat i Consum, Emiliano García.
 

L’edil ha explicat que l’Ajuntament compta amb un pressupost de 2.600 euros per premiar fins a 10 treballs (en diferents categories), “cartells o obres que millor plasmen, en qualsevol format (audiovisual, musical, literari, artístic), l’ús responsable de les tecnologies, la prevenció davant les drogues i els jocs d’atzar en línia, així com les apostes esportives. I ha subratllat que “la col·laboració del professorat és important per a animar i fomentar en el seu alumnat la participació en esta iniciativa municipal”.

Segons les bases d’este concurs creatiu, publicades a la Seu Electrònica de l’Ajuntament, en esta convocatòria pot participar l'alumnat del municipi de València d’edat compresa entre els 10 i 18 anys, amb matrícula en un curs comprés entre cinqué de Primària i segon de Batxiller o cicle formatiu de Grau Mitjà. Si bé, existeixen dos categories de participació, diferenciades per edats. Modalitat cartell (de 10 a 14 anys), i modalitat Cartell i Multiformat (de 15 a 18 anys).

El termini d'enviament i presentació dels treballs, que començarà dimecres 1 de febrer, romandrà obert fins dijous 27 d'abril i els estudiants poden remetre les seues obres al PDM a través del correu electrònic kmecuentas@valencia.es.

Este concurs es difon en tots els centres educatius del municipi de València a través de la cartelleria i en xarxes socials, especialment, des del compte en Twitter @kmecuentasVLC.