S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El Mercat del Grau rep hui les persones interessades a gestionar una parada

El pròxim 13 de febrer celebrarà la subhasta de les seues parades

• Mercat del Grau

08/02/2023

El Mercat del Grau, que el pròxim 13 de febrer celebrarà la subhasta de les seues parades, ha atés hui les persones que, interessades a aconseguir-ne un d’estos llocs de venda, han visitat les noves instal·lacions municipals per conéixer-les de primera mà. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha participat este matí en esta jornada de portes obertes que es desenvoluparà fins a les 18 hores, sense necessitat d’inscripció prèvia. “Malgrat la pluja que ha estat present tot el matí l’afluència de visitants ha sigut constant i esperem que totes estes persones participen el dilluns en l’esmentada subhasta perquè el mercat es pose en marxa aviat amb el màxim nombre de parades”.
 

“A totes les persones que s’han acostat fins ací els hem mostrat ‘in situ’ com ha quedat el Mercat i com en són els llocs de venda”, segons ha manifestat el titular de Comerç, qui ha recordat que el dia 13 es farà la subhasta i, posteriorment, “les adjudicatàries hauran d’adaptar les parades a les seues necessitats, sempre respectant els paràmetres comuns pel que fa a la tipologia dels materials”.

El Mercat del Grau, que serà el primer que obrirà també a la vesprada, disposarà, entre moltes altres parades, de dues carnisseries, dos llocs de venda de fruites i verdures, i una altra per a vendre pollastre i ous. També comptarà ambultramarins delicatesen i parades de venda de productes ecològics, de la tira de comptar.

Carlos Galiana ha recordat que els tres venedors i la venedora de l'antic mercat, que eren titulars del dret de concessió, ja compten amb les noves parades totalment acabades, “en condicions òptimes, tal com els vam prometre”.

Recursos multimèdia

Carlos Galiana