S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València tindrà els dies 15, 16 i 17 de març com a festius escolars

La Direcció General de Centres Docents ha autoritzat el 15 de març com a dia no lectiu

• La competència del consell escolar és sol·licitar un màxim de tres dies festius locals

26/10/2022

La regidora d’Educació i presidenta del Consell Escolar Municipal, Maite Ibáñez, ha comunicat als representants d’este consell que la Direcció General de Centres Docents ha autoritzat el 15 de març com a dia festiu escolar, per tant, seran dies no lectius el 15, 16 i 17 de març de 2023. D’esta manera, l’alumnat de la ciutat de València tindrà tres festius en Falles a més d’este dilluns 31 d’octubre.

 

El Consell Escolar Municipal de València, en la sessió celebrada el passat 13 de juliol, va votar per unanimitat proposar com a dies no lectius a efectes escolars per al curs 2022-2023 els dies 31 d’octubre de 2022 i 16 i 17 de març de 2023. A més, va acordar sol·licitar com a dia no lectiu el 15 de març a la Direcció General de Centres Docents, a canvi de prolongar un dia més el curs escolar. Així doncs, les classes finalitzaran el dijous 22 de juny en compte del dimecres 21 de juny.

En este sentit, cal recordar que la competència del consell escolar és sol·licitar un màxim de tres dies festius locals, per la qual cosa el fet de sol·licitar un dia addicional l’ha d’autoritzar la Direcció General de Centres Docents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, a condició de no disminuir el nombre de dies lectius del curs. En haver sigut autoritzat, el 22 de juny ha sigut declarat dia lectiu.

Este calendari de festius escolars, que ha sigut autoritzat per la conselleria, va ser proposat al consell escolar del passat 13 de juliol per la regidora d’Educació i presidenta del Consell Escolar Municipal, Maite Ibáñez, qui l’ha considerat “favorable a tota la comunitat educativa”.

Recursos multimèdia

Maite Ibáñez