Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El grup tecnològic belga Hyperion Group intensifica la seua activitat a València, amb el suport d’Invest in VLC

Borja Sanjuan: “L’oficina d’inversions és una eina estratègica per aconseguir una major promoció econòmica de la nostra ciutat”

• Invest in València és un nou servici municipal, impulsat per l’Ajuntament i Cambra València, per promoure la ciutat com a pol d’inversió i talent

28/06/2022

L’Oficina d’Inversions (Invest in VLC), el nou servici municipal impulsat per l’Ajuntament de València i Cambra València per afavorir la implantació de noves empreses a la ciutat, ha acompanyat Hyperion Group, grup tecnològic belga pertanyent al conglomerat De Cronos Groep, en l’establiment de Hyperion Iberia a València.

 

Amb esta expansió, el hòlding belga suma ja dos seus a la ciutat, perquè ja és present amb dos companyies, entre elles Elevate.it, dedicades a solucions de programari i connectivitat tecnològica.

El regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, ha explicat que “l’oficina d’inversions és una eina estratègica per aconseguir una major promoció econòmica de la nostra ciutat, en oferir un assessorament especialitzat i de qualitat a la inversió nacional i estrangera, simplificant els procediments i reduint les traves administratives, accelerant amb això el procés inversor”.

“Gràcies a la gestió que està realitzant l’equip d’Invest in València la nostra ciutat està atraient projectes generadors d’oportunitats i ocupació de qualitat, com el de De Cronos Groep, que consolida la seua aposta per València en instal·lar-se amb una nova empresa a la nostra ciutat”, ha assegurat el regidor Borja Sanjuan.

Per part seua, el president de Cámara Valencia, José Vicente Morata, ha assegurat que “l’elecció d’Hyperion per València posa de manifest el potencial del nostre teixit innovador i l’aposta per la innovació i la tecnologia com a estratègia per atraure inversió. València compta amb espais capdavanters per a la investigació que busquen sinergies amb el món de l’empresa i cada vegada més som pol d’atracció per a estes empreses”.

El responsable d’Hyperion Group a Espanya, Juan Soto, ha explicat que “València va ser l’aposta que vam fer fa un any i mig amb la nostra primera empresa d’Hyperion que va començar la seua activitat comercial a Espanya, Elevat.it, i l’experiència no ha pogut ser millor. València ens oferix múltiples possibilitats per al desenvolupament del nostre negoci: el seu hub tecnològic, el hub logístic del port de València, el nivell de docència de les seues universitats en la nostra àrea, les facilitats que oferix l’administració, i també la gran qualitat de vida que podem oferir als nostres empleats”.

Per a la creació d’Hyperion Iberia a València el grup tecnològic cerca un equip de 20 persones entre el que es troben consultors de salesforce (de diferents activitats), consultors logístics, consultors de Microsoft, consultors de màrqueting digital, tècnics i desenvolupadors de programari. Actualment tenen obert un procés de selecció amb diverses vacants. Els candidats podran trobar més informació en www.hyperioniberia.com.

A més, Juan Soto ha assegurat que “les primeres contractacions estan enfocades a perfils amb experiència, que tinguen la suficient autonomia i siguen capaces d’assumir els reptes que requerixen els nostres primers passos a Espanya. Però per descomptat tenim un pla a llarg termini i atraure el talent jove. Ja tenim plans de col·laboració amb diverses universitats i fundacions tecnològiques de València, la nostra intenció és captar el talent i dotar-lo de la formació, les eines i els recursos necessaris perquè a poc a poc creeem un planter de professionals que treballen amb la filosofia i valors que tenim en el grup”.

Hyperion Group

Hyperion Group és un grup tecnològic, dependent de De Cronos Groep, que compta amb més de 7.000 empleats a Bèlgica, sent així el grup IT més important del país. Hyperion Group posseïx un total de 30 empreses dedicades a l’apartat IT (programació, data o programari).

Invest in València

Invest in València és un nou servici municipal, impulsat per l’Ajuntament de València i Cambra València, concebut per promoure la ciutat com a pol d’inversió i talent, des d’on s’oferirà informació i assessorament als qui vulguen invertir, establir la seua empresa o ampliar-la al terme municipal de València.

En els seus cinc mesos d’activitat, ha mantingut més de 400 reunions amb socis i potencials inversions, ha contactat 80 potencials inversors, compta amb 31 clients actius, ha aconseguit 7 atraccions d’inversió (2 alemanyes, una francesa, una argentina, una colombiana i dos belgues) de sectors com ara e-commerce, consultoria de transformació digital, logística o intel·ligència artificial.

Estes operacions representen més de 1,5 milions d’inversió a la ciutat i la creació de més de 170 llocs de treball a la ciutat per als pròxims dos anys.