S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Junta Municipal de Ciutat Vella acull una exposició sobre el color

La mostra estarà oberta fins dilluns 18 de juliol

• Cartell de l'exposició oberta a la Junta Municipal de Ciutat Vella

06/07/2022

La sala d’exposicions de la Junta Municipal de Ciutat Vella, al carrer Micalet, acull des de hui i fins dilluns 18 de juliol la mostra “El color como experiencia propia y ajena”, de l'artista Villarrobledense, Marta Nieves, graduada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València.

 

Esta mostra, comissariada per Judith Fernández, recull peces de caràcter pictòric elaborats amb diferents materials com, per exemple, la tela. Romandrà oberta de dilluns a dissabte, des de les 11 fins a les 13.30 hores i des de les 18 fins a les 20 hores. El diumenge només estarà oberta de matí, des de les 11 fins a les 13.30 hores.

L'exposició, que –segons l’autora- invita a la reflexió sobre l’experiència sensorial del color en un món ple d'estímuls- s’emmarca en l’activitat cultural que ha desenvolupat tradicionalment la Junta Municipal de Ciutat Vella, amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar les obres de creatius de diferents disciplines i d’activar la vida cultural dels barris del centre històric. En qualsevol d’estes exposicions la persona responsable de l’exhibició del seu treball assumeix la responsabilitat de mantindre la sala oberta al públic en l’horari anunciat. La resta de servicis de l’esmentada Junta es troben al xalet del Parterre, en la plaça d’Alfons el Magnànim.

Com a òrgan de Gestió desconcentrat que possibilita la participació ciutadana al govern i l’administració de la ciutat a la Junta Municipal de Ciutat Vella es poden dur a terme, entre altres servicis, el registre de llicències d’obres o d’activitats innòcues.