S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Joventut organitza este estiu activitats en anglés al barri de Benicalap

A través d'estes iniciatives esportives i lúdiques, els joves poden aprendre anglés d'una forma amena i divertida

• El termini d'inscripcions per al programa Estiu Jove està obert

22/06/2022

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat activitats i cursos dins del programa Estiu Jove perquè xiquets, xiquetes i joves aprenguen i milloren el seu nivell d'anglés a través de propostes esportives, lúdiques, manualitats o teatre. Estiu Urbà en anglès es desenvoluparà durant el mes de juliol a l'espai juvenil de l'amfiteatre del Parc de Benicalap i el seu voltant.

 

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha explicat que es farà ús de manualitats i teatre perquè les persones joves desenvolupen tota la seua creativitat i s'expressen en anglés, així com activitats esportives, com ara futbol, ping-pong, acro esport o gimnàstica acrobàtica, ioga o natació, o activitats lúdiques, amb projectes relacionats amb els ODS com a creació de murals, pòsters, dibuixos o jocs. Ha assegurat que, a través d'estes activitats, “pretenem que els més joves aprenguen anglés d'una forma amena, divertida i mitjançant activitats grupals, aprofitant el període estival”.

El termini d'inscripcions per al programa Estiu Jove està obert

Esta edició d´Estiu Jove compta amb cursos, tallers i tot tipus d'activitats dirigides a la gent jove, com a activitats esportives, nàutiques, circuits multiaventura, campaments, cursos d'anglés i valencià, futbol femení, producció musical, rutes guiades o tallers de pintura, còmic, teatre i dansa. Tal com ha manifestat Maite Ibáñez, “l'objectiu d'estes activitats gratuïtes és facilitar que les persones joves gaudisquen de l'estiu de la millor manera, aprenent i socialitzant mitjançant activitats d'oci saludable, i recolzar als qui vulguen millorar la seua formació”. Al mateix temps, s'afavoreix la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies.

Podran inscriure's aquelles persones joves que visquen, estudien o tinguen residència a València. Les persones interessades poden realitzar la sol·licitud de plaça a través de la pàgina web de la regidoria de Joventut, https://www.joventut-valencia.es/. El termini d'inscripció ja està obert des de fa dies, i l'adjudicació de places es realitza per ordre d'inscripció.