S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València autoritza una xifra rècord de 159 milions d'euros en inversions a 31 d'agost

Borja Sanjuán: “Este és l'Ajuntament més inversor de la història de la ciutat, amb un ritme d'execució molt superior al de governs anteriors”

• Les inversions adjudicades ja arriben als 127 milions d'euros

02/09/2022

L'Ajuntament de València ha autoritzat, a 31 d'agost, un total de 159 milions d'euros de les inversions previstes en els pressupostos municipals, 47 milions més dels autoritzats en 2021 en el mateix període, que ja van constituir un registre històric en els comptes de l'Ajuntament de València. Les xifres d'execució d'inversions constaten, a més, un rècord en les inversions adjudicades, que ja arriben als 127 milions d'euros, segons ha avançat el regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán. “Amb les dades d'execució del mes d'agost, ja s'han adjudicat 127 milions d'euros en inversions en este 2022. Això suposa 30 milions més que l'any passat o quasi 80 milions més del que va adjudicar l'últim govern del Partit Popular”, ha destacat Sanjuán.

 

El total de les inversions autoritzades a estes altures de l'any tripliquen les de 2015, quan s'havien autoritzat només 53 milions d'euros. Sanjuán ha destacat, igualment, que l'Ajuntament de València “ha fet un esforç en els pressupostos de 2022 per a redoblar les inversions, que ja suposen un 26,84% dels comptes municipals”.

“Amb estes dades, tenim un de cada quatre euros de l'Ajuntament de València dedicat a inversions a la nostra ciutat i en els nostres barris, mentre que abans solament es destinava a inversions el 10%”, ha assenyalat Sanjuán, qui ha afegit que este és el “Ajuntament més inversor de la història de la ciutat de València, i és un ajuntament que porta un ritme d'execució molt superior al d'altres governs anteriors”, ha finalitzat.

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán