S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Talls al trànsit i l’estacionament per la celebració del III Triatló Platja Malva-rosa

Es realitzarà este diumenge 4 de juny

• Mapa de la carrera

03/06/2023

Este diumenge, 4 de juny, se celebra als Poblats Marítims el III Triatló València-Platja Malva-Rosa. Una prova combinada de carrera, ciclisme i natació que requereix regular el trànsit i l’estacionament este dissabte i diumenge. L’Ajuntament ha posat en marxa un dispositiu durant la carrera de ciclisme, entre les 07:30 i les 12:30 hores.
 

El III Triatló València-Platja Malva-Rosa, organitzat pel Club de Triatló Corre-Cuita, és una prova combinada de carrera (5 km a peu pel Passeig de Neptú), ciclisme (20 km) i natació (750 metres) que se celebra entre les 08:15 i les 13:30 hores d’este diumenge, 4 de juny. La seua realització afectarà el trànsit i l’estacionament. En concret, serà la prova de ciclisme l’única que implicarà talls al trànsit motoritzat entre les 07:30 i les 12:30 hores aproximadament.

Així, des d’este dissabte 3 de juny a les 22 hores fins diumenge 4 de juny a les 14 hores, es prohibirà l’estacionament al carrer d’Isabel de Villena (entre Arnau de Vilanova i Vicent la Roda), Mendizábal (entre Isabel de Villena i Enginyer Fausto Elio), Vicent la Roda (entre Isabel de Villena i Josep Ballester Gozalvo), avinguda dels Tarongers sentit Alboraia (entre les rotondes dels cactus i del mirador) i Fausto Elio (entre Sant Rafael i Vicent la Roda).

A més, la carrera ciclista del diumenge s’iniciarà al box situat al carrer de Josep Ballester Gozalvo i recorrerà els carrers d’Isabel de Villena, Arnau de Vilanova, l’Enginyer Fausto Elio, avinguda dels Tarongers, rotonda del mirador, Ronda Nord, camí de Farinós i carrer de Mendizábal. Els participants faran este recorregut tres vegades. 

Noves rutes de l’EMT

Així mateix, l’EMT ha planificat noves rutes entre les 8:00 i les 13:30 hores. Tota la informació dels nous itineraris està disponible en la secció “Última Hora” del web de l’EMT, en l’App i en xarxes socials. La ciutadania podrà utilitzar les línies 19, 31, 32, 40, 71, 92, 93, 98 i 99 per arribar a la zona d’eixida i meta de la prova.