S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València oferirà cursos de formació financera en tots els centres de majors

Pilar Bernabé ha reclamat a les entitats financeres que se sumen al projecte de l'Ajuntament de banca amigable amb les persones majors

• L'Ajuntament de València exportarà a tots els centres d'activitats majors de la ciutat els cursos de “Educació financera per a majors”

03/02/2022

L'Ajuntament de València exportarà a tots els centres d'activitats majors de la ciutat els cursos de “Educació financera per a majors” que s'han impartit en els centres de majors de Patraix i Fuensanta com a part d'un programa pilot de col·laboració públic-privada organitzat per la Regidoria d'Envelliment Actiu en col·laboració amb la Universitat de València (UV) i el Banc Santander. Així ho ha confirmat la regidora d'Envelliment Actiu, Pilar Bernabé, durant la primera sessió del curs per a formar a les persones majors en l'ús d'eines digitals relacionades amb la banca que s'ha impartit este matí en el centre de la Fuensanta.

 

“La relació de les persones majors amb la banca és un repte que ha assumit la societat en el seu conjunt i és un èxit que hàgem pogut visibilitzar el problema que les problemes majors tenen d'accés a les noves tecnologies en la seua relació amb les entitats financeres. L'Ajuntament de València està treballant en el seu projecte de Banc Amigable amb les persones majors i oferirem a les persones majors de la nostra ciutat una sèrie de cursos per a facilitar l'accés de les persones majors a la banca”, ha indicat la regidora d'Envelliment Actiu.

Bernabé ha detallat que el programa pilot que s'està desenvolupant en Patraix i Fuensanta ha tingut un gran acolliment i s'estendrà als 50 centres d'activitats de persones majors de tota la ciutat de València. Igualment, ha incidit, la Regidoria d'Envelliment Actiu incrementarà tots els programes de formació informàtica i tecnològica en els centres de majors.

“Hui hem tingut una sessió més en eixos cursos que estem donant en els centres d'activitats per a persones majors perquè es familiaritzen amb les noves tecnologies i demanem a les entitats financeres que se sumen a este projecte de banca amigable i formen part d'esta xarxa de bancs que treballen per a ser accessibles per a les persones majors i amb això ajudarem la seua formació. Continuarem formant en els diferents centres, els 50 centres d'activitats, perquè puguen fer qualsevol tipus d'operació bancària a través de tant els mòbils com les tauletes”, ha finalitzat l'edil.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé