S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Oficina de l’Energia ajudarà els forners i pastissers de València a pagar menys pel consum elèctric

Alejandro Ramon: “Des del govern de Joan Ribó tenim clara la importància de reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle i d’ajudar sectors com el de forners i pastissers a estalviar diners i ser més competitius”

• El regidor de Transició Energètica s'ha reunit amb el gremi

12/03/2023

El regidor d’Emergència Climàtica i Transició Energètica, Alejandro Ramon, s’ha reunit amb representants del Gremi de Forners i Pastissers de València per oferir-los col·laboració, atesa la gran demanda energètica d’este col·lectiu. A més, han abordat la possible constitució d’una comunitat energètica local per contribuir a eixa reducció de la factura energètica.
 

“Ens hem reunit amb el Gremi de Forners i Pastissers de València per fer front a eixa pujada del preu de la llum dels últims mesos, que ha afectat greument la seua competitivitat, i els hem convidat a participar en el nostre programa de negocis verds i sostenibles, en el qual estem fent auditories, estudis en la factura de la llum, per ajudar-los a pagar menys pel consum elèctric i perquè emeten menys gasos d’efecte hivernacle. Així, ajudem amb este programa els forners perquè siguen més competitius i contribuïsquen a la sostenibilitat de la nostra ciutat”, ha explicat Alejandro Ramon.

El regidor ha agraït l’interés mostrat pel gremi i ha destacat la “tasca fonamental que desenvolupa l’Oficina de l’Energia assessorant famílies i establiments per reduir la despesa mensual derivada de la factura energètica, a banda per descomptat de la reducció del consum energètic que comporten les iniciatives que impulsen a partir de l’assessorament gratuït que reben”. En eixa línia, ha posat en valor també que “el govern de Joan Ribó va de la mà de molts veïns i veïnes, associacions, col·legis que estan sumant-se a la transició energètica que hem encetat i estan conformant comunitats energètiques locals que demostren la implicació de la societat en la lluita conjunta contra el canvi climàtic”.

Recursos multimèdia

Alejandro Ramon