S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València acull el III Congrés Mundial de Destinacions Intel·ligents per a debatre els reptes del turisme del segle XXI

Emiliano García: “Volem inspirar el canvi cap a models més sostenibles que la societat reclama i que ja estem implementant amb èxit”

• Participen en este Congrés Mundial representants de més de dotze països

11/11/2022

Coincidint amb la designació de València com a Capital Europea del Turisme Intel·ligent 2022, el Palau de Congressos de la ciutat acollirà del 21 al 23 de novembre el III Congrés Mundial de Destinacions Turístiques Intel·ligents, organitzat pel Govern d'Espanya, la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de València, a través de la Fundació Visit València, amb la col·laboració de l'Organització Mundial del Turisme.
 

Emiliano García, regidor de Turisme de l'Ajuntament de València i president de Visit València, ha destacat que “estem treballant intensament amb totes les institucions turístiques perquè este III Congrés Mundial de Destinacions Turístiques Intel·ligents que acull la ciutat de València siga una trobada enriquidora, que promoga el debat sobre aquelles qüestions que suposen un repte per a les destinacions turístiques. Volem, a través dels millors professionals, generar i compartir coneixement, i inspirar el canvi del turisme cap a models més sostenibles que la societat reclama i que la ciutat de València ja està implementant amb èxit”.

Amb l'objectiu de dissenyar i impulsar el nou model turístic del S.XXI, més de 60 experts, nacionals i internacionals, que representen territoris que ja són destinacions turístiques intel·ligents, així com uns altres que compten amb bones pràctiques, compartiran els seus coneixements per a aprofundir sobre els cinc eixos que conformen una destinació turística intel·ligent: governança, sostenibilitat, innovació, accessibilitat i tecnologia. El congrés comptarà també amb experts en cadascuna de les matèries.

Participen en esta trobada internacional representants de més de dotze països, entre els quals s'inclouen Portugal, Països Baixos, el Brasil, Cuba, Colòmbia, Jordània, França, Suècia, Finlàndia, el Perú i el Regne Unit.

Amb especial èmfasi en la sostenibilitat i la digitalització com a palanques transformadores del turisme, el congrés es convertirà en un fòrum obert per a debatre sobre les oportunitats i desafiaments als quals s'enfronten els destins, analitzar les solucions que es requerixen per a continuar sent competitius i sostenibles i abordar com la tecnologia i la innovació, aplicades al sector turístic, estan generant grans canvis estructurals.

Les inscripcions per a assistir al Congrés estan obertes fins al 15 de novembre i fins a completar l'aforament. L'accés és gratuït a través del següent enllaç: https://bit.ly/3sy0gu5

Conferència d'Alfonso Vegara, Premi Jaume I

Durant els tres dies de Congrés s'abordaran diferents qüestions de la mà de reconeguts especialistes. El primer dia de congrés se centrarà en la part científica, que començarà amb una conferència a càrrec d'Alfonso Vergara, Premi Jaume I en Urbanisme, Paisatge i Sostenibilitat. A continuació es presentaran els treballs seleccionats en les categories de governança col·laborativa; desenvolupament i resiliència; transició verda i sostenibilitat en destinacions intel·ligents; l'arribada de les tecnologies i les destinacions intel·ligents.

En la segona jornada tindran lloc les Smart Talk per a abordar les estratègies i les claus d'èxit de les destinacions de turisme intel·ligent, que giraran entorn de temes com els casos d'èxit de la transformació digital, les destinacions turístiques intel·ligents en les estratègies de país i la sostenibilitat com a clau en l'èxit de la governança turística.

El tercer dia de congrés estan programades diferents taules redones en les quals es parlarà sobre com afronten les destinacions el canvi climàtic, s'analitzarà l'ús de dades per a millorar la gestió del destí, es debatrà sobre les claus de la mobilitat sostenible en l'activitat turística i sobre com potenciar que tot això constituïsca un valor de marca en l'estratègia de màrqueting de les destinacions.

La web http://www.smartdestinationsworldconference.org/ oferix tota la informació sobre el congrés.