S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El barri de Faitanar disposarà d’un nou camp de futbol

La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte d'obra d'este nou equipament esportiu al districte dels Poblats del Sud

• El futur camp donarà servici al barri de Faitanar

26/03/2023

La Junta de Govern Local ha aprovat la construcció d'un nou camp de futbol en Sociòpolis, al barri de Faitanar, al districte dels Poblats del Sud. En concret, es tracta d'un projecte d'execució del camp de futbol i edifici de vestuaris, que dotarà a este barri de la ciutat d'un equipament esportiu per a ús i gaudi de les veïnes i veïns. La inversió serà d'un total d'1.373.493,32 euros.
 

Després de l'aprovació d'este nou equipament esportiu, el regidor d'Esports, Javier Mateo, ha assenyalat que “continuem treballant per a dotar este barri d'una nova instal·lació esportiva i continuem també avançant per a atendre les demandes dels clubs de València. El projecte és un pas més perquè este camp de futbol puga ser una realitat en el futur”.

Actualment, la ciutat disposa de 17 camps de futbol i, amb la futura construcció d'esta nova instal·lació, s'incrementarà el nombre de metres quadrats dedicats a un dels esports més demandats i practicats. La ciutat té en l'actualitat al voltant de 40 clubs de futbol que ja utilitzen els camps de futbol municipals amb vora 7.000 practicants federats.