S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Comença la nova campanya dels bons al comerç que injectarà 3 milions d'euros al comerç local i els mercats municipals

L'alcalde Joan Ribó ha destacat que estes ajudes "són la millor fórmula de donar tranquil.litat i certeses a autònoms i pimes de la nostra ciutat en un moment d'incertesa global, com ja ho vam fer durant la pandèmia i ara amb la inflació"

• Cartell campanya Bon Comerç VLC 2022

03/10/2022

La nova campanya dels Bon Comerç VLC enguany duplica el seu pressupost, passant dels 847.000 euros aportats per l'Ajuntament l'any passat, fins als 1,6 milions d'euros de la present edició. Dels 17.000 bons del 2021, es posen en circulació 27.882. També augmenta el nombre de comerços que s'han adherit a la campanya, que arriba fins als 997, amb el que millora l'oferta de manera notable per als qui adquirisquen estos bons. Una altra de les novetats és que en esta edició participen les parades dels mercats municipals de la ciutat. La campanya es duu a terme en col·laboració de la Cambra de Comerç de València.

 

L'objectiu, ha precisat l'alcalde de València, Joan Ribó “és potenciar el comerç local, ja que estos 1,6 milions d'euros suposaran una injecció de prop de 3 milions d'euros per als comerços”. Així mateix Ribó ha posat en valor els esforços fets pel consistori durant els últims anys “que han permés a la ciutat recuperar-se de la pandèmia d'una manera molt ràpida gràcies a iniciatives com esta, que demostra el nostre compromís amb els autònoms i amb el xicotet comerç de la ciutat, que és clau per a potenciar una ciutat com la que volem”.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha destacat “el bon acolliment que la campanya està tenint entre els comerciants, ja que són quasi 1000 el comerços que s'han adherit a ella”, i ha reiterat “l'esforç i suport constant que s'està duent a terme des de l'Ajuntament a fer costat al comerç de proximitat, amb ajudes directes a estes empreses, campanyes com Amunt Persianes o la que està ara en marxa amb motiu de Sant Dionís, per a promocionar la venda de productes típics d'esta festivitat”.

Durant l'acte de presentació, el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, ha agraït “la sensibilitat que està tenint l'Ajuntament amb els comerços i amb els mercats municipals en estos moments tan complicats”, i ha destacat la importància que tenen estos establiments per a la ciutat de València”.

El Bon Comerç VLC, que tindrà un valor de 100 euros, es podrà adquirir a través de la web bonocomerciovlc.com. Qualsevol consumidor major de 16 anys podrà obtindre, associat a un DNI/NIE, un màxim d'un bon per a les compres en els comerços adherits a la Campanya, dels quals el 50% l'aportarà el client, i l'altre 50% l'aportarà l'Ajuntament directament al comerciant. La utilització del bon serà compatible amb qualsevol mena de descompte, oferta o rebaixa disponible en l'establiment comercial per al producte que es desitja adquirir.

L'imprt dels bons adquirits i no canviats per les persones compradores dins del termini establit per a això, es destinarà a la dinamització del comerç valencià.

Recursos multimèdia

1003 Ribó. Bons Comerç
1003 Galiana. Bons Comerç