S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El servici d'Atenció a Víctimes d'Accidents de trànsit oferix ajuda als familiars de l'accident de Peris i Valero

Este departament ha atés 289 persones enguany en un servici “indispensable per a les víctimes” en paraules de Aarón Cano

• La policia local oferix ajuda psicològica i assessorament legal a les víctimes d'accidents

04/10/2022

La Policia Local de València ha oferit ajuda als familiars del greu accident que es va produir divendres a la vesprada en l'avinguda Peris i Valero. Un conductor, que va donar positiu en drogues, va atropellar a tres persones que es trobaven en la mitjana. El Departament d'Atenció a Víctimes d'Accidents de trànsit i Anàlisis de la Sinistralitat (DAYA) va contactar amb els familiars per a oferir-los assessorament legal i assistència psicològica a través de l'associació Stop Accidents. També han estat col·laborant en la cerca d'allotjament per als familiars de les víctimes. “Hem de ser ací, ajudant i assistint a totes les víctimes d'accidents de trànsit i especialment en un cas com este” ha assenyalat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano.

 

Cano ha remarcat que este servici que es va posar en marxa l'any passat és “indispensable per a les víctimes d'accidents de trànsit en un moment tan difícil com ho és un sinistre en el qual hi ha ferits. Les famílies necessiten ajuda psicològica i també legal. Hi ha molts tràmits a emplenar i tota ajuda és poca en eixes circumstàncies tan complexes per a totes les famílies que hagen patit un accident”. El servici d'Atenció a les Víctimes d'Accidents de trànsit ha atés 289 persones en els 9 primers mesos de l'any.

Està previst que personal d’este servici mantinga hui una nova trobada amb els familiars de les tres víctimes amb els qui estan en contacte des de l'endemà al sinistre. El regidor de Seguretat Ciutadana, Aarón Cano, ha avançat que pretén ampliar el nombre d'agents que integren este departament perquè ho considera un servici “fonamental i necessari perquè és importantíssim que la Policia Local de València ajude en un moment tan crític per a una persona com és un accident”.

El Departament d'Atenció a Víctimes d'Accidents de trànsit i Anàlisis de la Sinistralitat està format per dos agents pertanyents a Atestats que s'encarreguen també d'analitzar les dades relatives als sinistres per a treballar en propostes quant a mesures de prevenció i conscienciació.