S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament destina uns 210.000 euros per a subvencionar 42 produccions escèniques

• Esta línia d'ajudes se suma a altres subvencions que fomenten la programació i impulsen festivals i circuits

15/09/2023

  • Han sigut convocadesamb la finalitat d'afavorir el desenvolupament de projectes de creació escènica en tota la seua diversitat
  • 15 de les 63 sol·licituds presentades no han aconseguit la puntuació, 4 no reunien els requisits i 2 que havien sigut admeses han renunciat a la subvenció

La Junta de Govern de l'Ajuntament de València ha acordat hui la concessió d'uns 210.000 euros (209.995,93 euros) per a ajudar a les produccions escèniques de la ciutat. Estes subvencions municipals, convocades amb la finalitat d'afavorir el desenvolupament de projectes de creació escènica en tota la seua diversitat: dansa, circ, teatre, escena performativa i arts vives, han beneficiat 42 projectes.

Esta línia d'ajudes municipal, que se suma a unes altres subvencions que fomenten la programació, impulsen festivals i circuits o afavorix l'associacionisme de professionals del sector, han beneficiat a més de la meitat de les 63 sol·licituds presentades. 15 d'estes no han aconseguit la puntuació suficient per a resultar adjudicatàries de les ajudes; altres quatre han sigut inadmeses per no reunir els requisits exigits, com, per exemple, que la producció s'estrene en el present exercici; i dos, que havien sigut admeses, han renunciat a la subvenció.

El procediment de concessió d'estes subvencions ha sigut el de règim de concurrència competitiva, sotmés al sistema de valoració establit en funció d'uns criteris fixats en la convocatòria.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr