LA POLICIA LOCAL ES FORMA EN L'ÚS D'INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL I REALITAT AUGMENTADA

dilluns, 20 novembre, 2023
  • - 30 policies participaran en estes jornades de formació en la qual mitjançant unes ulleres de realitat augmentada i un software d'Intel·ligència Artificial, rebran informació que millorarà la presa de decisió
  • - Els pròxims dies 21 i 22 de novembre tindran lloc unes jornades de treball del Projecte DARLENE en la sala d'actes de la Policia Local de València (Av. Del Cid, 37). Un projecte europeu d'investigació de mitjans pels quals els cossos de la policia puguen usar la Realitat Augmentada instantàniament per a la presa de decisions a temps real

Durant estes jornades s'informaran els assistents de les investigacions entorn d'esta Realitat Augmentada, així com el seu ús combinat amb la Intel·ligència Artificial, tècniques de fusió d'informació de sensors, reconstrucció 3D o wearables. L'objectiu d'este projecte és oferir als cossos de policia europeus una solució de seguretat proactiva que proporcione major nivell de consciència situacional en intervencions d'alt risc a través d'un prototip d'ulleres de Realitat Augmentada que incorporen aplicacions desenvolupades per a saber com procedir en aquest tipus d'intervencions.

Després de tres anys i mig de treball i amb un pressupost que supera els 240.000 €, finançat al 100% per la Comissió Europea, tindrà lloc la formació final en la Central de la PLV (entitat sòcia del projecte) a la qual acudiran més d'una trentena de policies locals que rebran formació de l'ús d'este prototip.

Les jornades començaran dimarts 21 a les 9.00 h (fins a les 15.00 hores) i finalitzaran el dimecres 22 (des de les 10.30 hores fins a les 13.30 hores) amb una reunió conjunta entre policies i socis tècnics del consorci.

Demà, dimarts, a les 9 hores tindrà lloc la presentació d'estes jornades. A partir de les 11.30 hores es realitzarà la prova de les ulleres de realitat augmentada, en la qual els agents podran provar i conéixer una versió perfeccionada d'esta eina, que compta amb totes les millores que s'han anat realitzant durant els tres anys que ha durat el projecte.

Si voleu concertar una entrevista o crear una recreació podeu contactar amb el Gabinet de Comunicació de la Policia Local de València, a través del telèfon 96.208.55.91.

Ir a Inicio