LA POLICIA LOCAL DE VALÈNCIA LIDERA UN PROJECTE EUROPEU SOBRE SEGURETAT HÍBRIDA

dimarts, 7 novembre, 2023
  • - El projecte EU-HYBNET reunix experts i entitats de 25 països relacionats amb la seguretat
  • - L'objectiu és crear una plataforma líder per a enfortir la seguretat i estabilitat d'Europa
  • - El cap de la Policia Local de València, José Vicente Herrera, presidirà l'obertura de les sessions

La Central de la Policia Local de València acull demà dimarts la reunió de treball del Projecte Europeu EU-HYBNET. Es tracta d'una trobada de dos jornades, en la qual persones expertes i representants d'entitats de 25 països relacionades amb el camp de la seguretat debatran sobre la seguretat híbrida, un dels temes que afecten la seguretat i la vulnerabilitat de les democràcies i les seues institucions, així com en la influència que té en la presa de decisions i en la protecció dels valors democràtics. L'obertura de la jornada estarà presidida pel cap de la Policia Local de València, José Vicente Herrera.

El projecte EU-HYBNET té com a objectiu crear una plataforma líder per a enfortir la seguretat i estabilitat d'Europa davant els desafiaments que afecten la seguretat dels estats i Institucions tant públiques com privades. En un món en constant canvi, on la seguretat i la resiliència són fonamentals, el projecte té la missió d'abordar i contrarestar amenaces que cada vegada presenten formes més innovadores i poc convencionals. El projecte, tal com han explicat els seus promotors, vol “fomentar la seguretat, la democràcia i en definitiva la pau a Europa”.

Actualment, en esta iniciativa participen més de 100 organitzacions europees adscrites, entre elles, el Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), juntament amb diferents ministeris d'Interior i Seguretat de diferents països membres de la UE, així com institucions d'influència i rellevància en l'àmbit de la seguretat.

Gràcies a la participació en este projecte, la Policia Local de València, es beneficiarà d'accés a coneixements d'avantguarda que ajudaran a la millorar la presa de decisions i generarà una xarxa de contactes molt més àmplia en el camp de la seguretat.

Ir a Inicio