LES OBRES DE REPARACIÓ DE LES COBERTES DEL TEATRE EL MUSICAL I RENOVACIÓ DE LA CLIMATITZACIÓ COMENÇARAN EL 3 DE JULIOL

dijous, 15 juny, 2023

Les obres de rehabilitació de les cobertes i renovació de les instal·lacions de climatització del Teatre El Musical “dotaran este espai escènic municipal de les condicions òptimes per a oferir a la ciutadania el millor servici públic”, segons ha informat hui la regidora d’Acció Cultural en funcions, Maite Ibáñez.

L'actuació inclourà unes obres per a eliminar les filtracions d'aigua de les cobertes que es produïxen a causa de la pluja, la neteja i sanejat de la superfície del forjat, la revisió de la totalitat de l'estat dels embornals i la seua connexió amb els baixants, de les claraboies i claraboies i reposició del segellament, reconstruccions d'elements danyats, etc.

Maite Ibáñez ha explicat que, a més, “el sistema de climatització, amb equips de més de 15 anys d'antiguitat, es troba molt danyat, per la qual cosa s'ha optat per la substitució completa del sistema de producció tèrmica, el sistema hidràulic de distribució d'aigua per a refrigeració i calefacció, mantenint els sistemes de conducció i difusió d'aire”.

La regidora d'Acció Cultural en funcions, Maite Ibáñez, ha indicat que “gràcies a estes obres, l'espai escènic municipal es trobarà en les millors condicions per a desenvolupar la seua activitat cultural”. “Així doncs, durant els mesos de juliol a setembre, el teatre estarà tancat per les obres, però en desenvolupar-se durant els mesos estivals, a penes afectaran la programació”, ha afegit.

Les obres tenen un cost superior a 700.000 euros (IVA inclòs), sent finançat per fons propis de l'Ajuntament i a través de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integral del Cabanyal – Canyamelar – Cap de França, EDUSI (Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER en el marc del Programa Operatiu pluriregional d'Espanya).

D'altra banda, Ibáñez ha recordat que estes actuacions “se sumen a les obres de manteniment realitzades en La Mutant, i d’esta manera, els dos teatres municipals tindran completada la renovació de les instal·lacions pròximament”.

Ir a Inicio