#YOALTRABAJOENBICI

divendres, 23 octubre, 2020

L'Agència Municipal de la Bicicleta col·labora en el llançament de la Campanya #YOALTRABAJOENBICI

En col·laboració amb UGT PV llancem la campanya audiovisual "Jo, al treball amb bici”, realitzada en el marc del Pacte per l'Ús de la ciutat de València.

La campanya té com a objectiu animar als i les treballadores a usar la bicicleta en els desplaçaments al treball, posant de manifest els seus avantatges enfront d'altres mitjans de transport, més encara en temps de pandèmia.

Per a això, s'han preparat una sèrie de píndoles audiovisuals programades per a difondre's en les xarxes socials; que ofereixen solucions als obstacles que frenen als treballadors i treballadores a l'hora d'anar amb bici al treball, per la qual cosa la mateixa porta com a subtítol ”Cap però em para”.

Els desplaçaments per motiu laboral representen la major part dels quals es generen diàriament en el territori. Estos viatges del domicili al treball es realitzen prioritàriament amb cotxe, moltes vegades amb un sol ocupant, amb el que, a més de contribuir a empitjorar la qualitat de l'aire i el canvi climàtic, suposa un augment del risc d'accidents de trànsit laborals (in itinere).

L'enfocament de mobilitat sostenible al treball compleix un objectiu bàsic de reducció de les emissions i de la sinistralitat laboral basant-se en dos pilars fonamentals: el transport col·lectiu o compartit i els mitjans individuals no motoritzats. Considerem imprescindible una campanya de conscienciació perquè este tema adquirisca la rellevància necessària per part de tots els actors involucrats.

CAMPANYA #YOALTRABAJOENBICI, Cap però em para Perquè

Cap però et pare t'incloem idees per a animar a més persones a experimentar els beneficis d'usar la bici en els seus desplaçaments al treball. 

Ací teniu les píndoles audiovisuals.

-  El cotxe és mes còmode i matine menys. VISUALITZA 

- Tinc por a circular per la ciutat VISUALITZA

- Si plou, fa vent o massa calor VISUALITZA

- No vull que me la roben VISUALITZA

- Crec que no estic en forma VISUALITZA

- No tinc bici VISUALITZA

-No em permet la conciliació familiar VISUALITZA

- L'empresa no em dóna facilitats VISUALITZA 

VÍDEO complet Cap però em per a

Ir a Inicio