Visita a l'Agència Municipal de la Bicicleta pel IES l'Om de Picassent

dijous, 12 març, 2020

En l'Agència de la Bicicleta, rebem visites de grups amb l'objectiu d'aconseguir que més persones s'animen a usar la bicicleta a la ciutat.

En la visita presentem l'Agència Municipal i els projectes que s'estan desenvolupant, però sobretot destronem mites que encara existeixen al voltant de la bici i transmetem bones pràctiques en la circulació amb bicicleta.

Tant si són ciclistes com si encara no ho són, l'objectiu és transmetre pautes que ajuden a circular amb seguretat i confiança. 

Hui hem rebut al grup de 53 estudiants que han vingut des de Picassent de l'IES l'OM, aproximadament 25 km de gaudir de la bici per a arribar a visitar-nos.

Agraïm que ens vengen a visitar amb bici, ajuden a confirmar que és molt necessari millorar els desplaçaments metropolitans. Hui la visita l'han realitzada per oci però els hem donat pautes per a utilitzar la bici per a anar a estudiar amb bici i també per a animar que més persones que coneixen s'animen a usar la bici.

També han visitat el Centre de Gestió de Trànsit i han sigut acompanyats per policies locals amb bicicleta en el tram de la ruta que s'ha realitzat a la ciutat de València.

Els grups interessats a visitar l'Agència de la bicicleta estan molt ben rebuts. Es poden posar en contacte a través del correu: agenciabici@valencia.es

A causa dels esdeveniments sanitaris a conseqüència del COVID19 suspenem les visites a l'Agència municipal de la bicicleta.

Ir a Inicio