Rutes de #cicloturisme des de València

divendres, 28 agost, 2020

Gaudeix de la bicicleta realitzant rutes de cicloturisme. Viatjar amb alforges en la bicicleta és un plaer que us animem a experimentar.

Des de València hi ha innombrables rutes que es poden realitzar amb bicicleta. Rutes d'un dia o de majors trajectes a gaudir. Unides al ferrocarril o només amb bicicleta, hi ha tantes rutes com destins per descobir. Ací podeu consultar informació sobre intermodalitat Bici + Tren.

Durant l'estiu de 2020 hem volgut començar esta campanya que publicarem en les xarxes de l'Agència Municipal de la Bicicleta #cicloturismo, amb diferents destins que anirem afegint:

- Una de les rutes més pròximes a València i que et pot sorprendre gratament és la del Parc Fluvial del Túria. Pots fer un tram amb metrovalencia i tornar amb la bici pel parc del Túria o realitzar tot el recorregut d'anada i tornada fins a Vilamarxant, si la ruta és d'un dia. En dies càlids podràs aprofitar un bany en el va riure.

- Un altre clàssic, és la ruta de cicloturisme des de València a l'Albufera i Platges del Sud. Tota la ruta per carril bici des de Ciutat de les Arts i les Ciències aproximadament 40 minuts plans, només hauràs de pujar algun pont.

- Una ruta més llarga, coneguda pels cicloturistes de tota Espanya, és la via verda d'Ulls Negres. Segons la teua experiència, forma física o temps disponible pots organitzar la teua ruta més ràpida o durant diversos dies. És la via verda més llarga d'Espanya, comença a la província de Terol i finalitza a Sagunt, des d'allí podràs agafar un tren de rodalíes o rodar fins a Puçol i unir-la a la Via Xurra que arriba a València.

Puedes consultar información sobre vías verdes en este link y aquí tienes el folleto de las vías verdes de la Comunidad Valenciana. 

Pots consultar informació sobre vies verdes en aquest link i ací tens el fullet de les vies verdes de la Comunitat Valenciana. 

Per a viatjar al tren amb la bici, us incloem alguns consells pràctics

- Un polp ajuda a fixar la bici quan viatges amb tren. També pots posar una goma en la maneta del fre. T'ajudarà a gaudir del trajecte. Bici + tren, viatges saludables i sostenibles.

En el nostre twitter, instagram o facebook pots veure un vídeo de com pujar amb la bici en una escala mecànica.

 

 

 

 

Ir a Inicio