Oberta presentació de candidatures als Premis FALLES MOBILITAT SOSTENIBLE I BICICLETA 2020.

dijous, 13 febrer, 2020

Les millors escenes sobre mobilitat sostenible i bicicleta que es representen en les falles grans i infantils de les pròximes festes de 2020 seran premiades per l'empresa concessionària del servei Valenbisi, JCDecaux en col·laboració amb l'Ajuntament de València.

Des de l'Agència Municipal de la Bicicleta hem treballat en col·laboració amb Valenbisi, la Junta Central Fallera, la concejalia de Mobilitat Sostenible i la concejalia de Cultura Festiva perquè es desenvolupe este concurs entre les millors escenes de les Falles 2020 relacionades amb la mobilitat sostenible i la bicicleta.

Les escenes han d'estar relacionades amb els desplaçaments en mitjans sostenibles i actius com són caminar, anar amb bici o en transport públic així com amb la reducció de l'ús de mitjans de transport privats contamintantes

Per a optar al "Premi Bicicleta" l'escena deura estar centrada en el foment de l'ús de la bici com a mitjà de transport sostenible.

Els premis són: 
Primer Premi: 2.000 euros
Segon Premi: 1.000 euros
Tercer Premi: 500 euros
Premi Bicicleta: 1.500 euros 

 
La documentació que haurà de presentar-se és la indicada en les bases i s'ha d'enviar al mail premisfalles@jcdecaux.com.

AMPLIACIÓ del termini de presentació d'inscripcions finalitzará a les 14.00 hores del dia 5 de març de 2020.

 

 
Ir a Inicio