Mobilitat Sostenible trau a licitació el carril bici de l’avinguda del Cid fins a Xirivella

dijous, 22 setembre, 2022

La Junta de Govern Local traurà demà a licitació els 1.100 metres de carril bici que completaran la connexió de la xarxa ciclista de València amb la de Xirivella a través de l’avinguda del Cid. Este nou tram discorrerà per la via de servici entre l’avinguda de les Tres Creus i la fi del terme municipal, ja confrontant amb Xirivella. Així, el futur tram completarà tota la infraestructura ciclista de l’avinguda del Cid que actualment està en execució.

El nou eix ciclista, bidireccional, anirà situat en el sentit d’entrada a la ciutat per al trànsit motoritzat i discorrerà fonamentalment per la calçada, sense perjudicar la mobilitat dels vianants i respectant al màxim les zones enjardinades. Per possibilitar-lo, l’estacionament en bateria passarà a cordó o desapareixerà en alguns trams per garantir l’espai, tant del carril bici com de la resta de vehicles que circulen per la via de servici, així com per garantir al màxim la preservació de la zona enjardinada.

 

L’obra ix a licitació amb un termini de cinc mesos d’execució de les obres i un pressupost inicial de 392.063,63 euros, tots dos susceptibles de ser rebaixats en l’adjudicació. A més, comptarà amb finançament dels fons Next Generation.

 

Ir a Inicio