Mobilitat Sostenible posa en funcionament el primer tram del carril bici de l’Albereda

divendres, 2 desembre, 2022

Este matí s’ha obert a la circulació el primer tram del nou carril bici que discorre per la via de servici del passeig de l’Albereda, entre l’avinguda d’Aragó i el carrer del General Gil Dolz connectant amb els carrils bici de sengles vies i amb les connexions dels ponts d’Aragó i de les Flors, així com de Misser Mascó.

La nova infraestructura ciclista, que té previst finalitzar les obres en la seua totalitat abans del vint-i-dos de desembre, discorrerà al llarg de 1.055 metres pel districte Pla del Real atorgant-li major connectivitat ciclista als barris de l’Exposició i de Mestalla.

 

Amb els treballs s’han modificat els passos de vianants en les interseccions que travessa el carril bici, millorant i adequant el seu traçat. Per altra banda, en la intersecció del carrer de Muñoz Seca es generarà una nova dàrsena habilitada per a parada d’autobús que serà emprada tant per a servici alternatiu de l’EMT com per a parada del bus turístic.

 

Este projecte de 293.647,36 euros nascut dels pressupostos participatius DecidimVLC 2018-2019 té una subvenció concedida pel IDAE per import màxim de 147.500,00 euros a l'empara i de conformitat amb el que s'estableix en el Reial decret 616/2017, de 16 de juny, pel qual es regula la concessió directa de subvencions a projectes singulars d'entitats locals que afavorisquen el pas a una economia baixa en carboni en el marc del Programa Operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020.

 

 

Ir a Inicio