Mobilitat Sostenible instal·la 474 noves places d'aparcabicis en Benicalap, Les tendetes, Sant Pau i Cabanyal-Canyamelar

divendres, 19 maig, 2023

El servici municipal de Mobilitat Sostenible ha completat esta setmana la instal·lació de 474 places d'aparcament per a bicicletes en els barris de Benicalap, Les Tendetes, Sant Pau i Cabanyal-Canyamelar. La implementació de nous estacionaments continuarà la setmana vinent en el barri d'Aiora. I amb la suma de tots la ciutat registrarà més de 20.000 aparcaments.

En el cas del Cabanyal-Canyamelar, s'han instal·lat 144 places noves en 40 ubicacions diferents, moltes d'elles pròximes a centres amb molta confluència com el Mercat i el Poliesportiu del Cabanyal, el Museu de l'Arròs, el Teatre El Musical, l'estació de metro del Marítim i els col·legis com el Chiner Villarroya, Les Arenes, el Puresa de María i el Santiago Apòstol. Aprofitant esta actuació, els tècnics de la secció de senyalització del servici han pintat, a més, un nou pas per als vianants en la intersecció de Marià Cuber amb Francesc Baldomar, i han ampliat l'estacionament de motocicletes en Marià Cuber amb Pare Lluís Navarro.

 

En el cas de Benicalap, les 62 places d'aparcabicis s'han instal·lat en 19 ubicacions concentrades en l'avinguda Burjassot, per on discorre el carril bici, i en carrers pròxims a esta, així com prop del col·legi Argos.

 

Quant a les 138 places en el barri de Les Tendetes, estes s'han situat als carrers de Ramón Porta Carrasco, Galera, Canoa, Navili, Transatlàntic, Pare Ferris, Joaquim Ballester, Minador, Remolcador, Narcís Monturiol, Submarí, Trencagel, Ricardo Micó, i la avinguda de Burjassot, i els carrers de Gregorio Gea i de la Vall de Laguar.

 

Finalment, les 130 noves places del barri de Sant Pau, en el districte de Campanar, s'han situat en 31 punts que inclouen vies com l'avinguda de Tamarindes, l'avinguda Mestre Rodrigo, General Avilés, Marqués de Sant Joan, Hernández Lázaro o Vall de la Ballestera, entre altres, i també tenint en compte la proximitat de centres d'alta confluència com són l'Hospital Arnau de Vilanova i l'Hospital Vithas.

Ir a Inicio