Mobilitat Sostenible estrena tres aparcaments de bicicleta en doble altura

dijous, 23 setembre, 2021

El Servici de Mobilitat Sostenible ha instal·lat tres aparcaments de bicicletes de doble altura en tres punts de la ciutat de València. Les ubicacions són el Passeig Marítim, a l'altura de l'Hotel Les Arenes; l'aulari de la Universitat de València, en l'encreuament entre els carrers Menéndez Pelayo i Gascó Oliag, i l'interior del pàrquing Centre Històric-Mercat Central.

Els diferents emplaçaments d'estes infraestructures, habituals a les ciutats en les quals es realitza un ús intensiu i massiu de la bicicleta, han sigut triats per ser espais on ja es produïx una gran demanda d'estacionament (ja siga per afluència turística, d'estudis o treball, o residencial) i esta solució pot ser efectiva per a reduir l'ocupació al mateix temps que s'oferix seguretat a l'estacionament (sempre, és clar, que les persones usuàries el realitzen amb cadenat segur, com recomana l'Agència de la Bicicleta).

 

“Des que vam emprendre la missió per a afavorir la mobilitat sostenible que ara també s'exigix des de les institucions europees, des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible estem fent un intens treball per a possibilitar que a València, com en les principals capitals ciclistes d'Europa, les persones usuàries de la bici puguen estacionar-la en qualsevol punt de la ciutat. Ara, a estos plans que estan dotant d'estacionaments tots els barris, sumem esta nova fase, que esperem que inspire també a altres administracions a utilitzar este tipus d'estacionaments, especialment vàlids per a afavorir la intermodalitat”, ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, que ja ha oferit la col·laboració del seu servici a Renfe per a instal·lar estacionaments d'este tipus en les seues estacions.

 

Cadascuna d'estes estructures compta amb setze places d’aparcabicis, huit per altura, i instruccions per a realitzar un estacionament correcte i el seu ús és totalment gratuït.

Ir a Inicio