L'Agència de la Bicicleta i el Servei de Mobilitat Sostenible milloren la dotació d'aparcabicicletes de València

dimecres, 8 agost, 2018

En 6 mesos s'han instal·lat 816 noves places d'aparcament de bicicletes en 177 ubicacions de la ciutat.

 

 

 

En els 6 primers mesos d'activitat de l'Agència Municipal de la Bicicleta s'han instal·lat, en coordinació amb el Servei de Mobilitat Sostenible, un total 816 noves places d'aparcament de bicicletes. En tots els casos s'han instal·lat forquetes tipus "U invertida" que ofereixen una gran seguretat i comoditat als seus usuaris.

 

 

En esta primera fase es pretén que els ciutadans disposen del major nombre possible de zones on poder aparcar les seues bicicletes. En total s'han habilitat 177 noves ubicacions distribuïdes per la ciutat.

 

 

En el marc d'aquestes actuacions, s'han executat plans estratègics de millora d'aparcaments de bicicletes en barris o zones completes que tenien necessitats específiques, com per exemple:

 

 

- Natzaret: 102 noves places.

 

 

- Cabanyal: 110 noves places.

 

 

- Passeig Marítim: 80 noves places.

 

 

A més d'estos plans zonals, s'han instal·lat nous aparcabicicletes en llocs concrets de la ciutat on existien importants necessitats per la seua baixa dotació.

 

 

L'Agència Municipal de la Bicicleta, mitjançant la seua pàgina web, perfils en xarxes socials i correu electrònic, ha rebut una gran quantitat de sol·licituds ciutadanes de nous aparcaments que han sigut i seran ateses estudiant-se les millors opcions possibles. 

 

 

Recordem que qualsevol ciutadà que vulga informar sobre una necessitat concreta relativa a l'aparcament de bicicletes, pot fer-ho mitjançant l'ús de tots els canals de comunicació oberts per l'Agència de la Bicicleta, sent un dels més efectius el correu electrònic agenciabici@valencia.es.

 

Ir a Inicio