La II edició de Ciclosferia ha congregat este cap de setmana prop de 16.000 persones en la Marina

dimecres, 26 abril, 2023

Prop de 16.000 persones han visitat este cap de setmana la fira del ciclisme urbà i el cicloturisme, Ciclosferia, que ha celebrat la segona edició, organitzada per la Regidoria de Mobilitat Sostenible i la revista espanyola sobre ciclisme urbà i cultura ciclista Ciclosfera. Segons l'organització, els actes paral·lels programats i la desfilada ciclista han registrat un nombre encara major de persones participants. Les activitats s'han desenvolupat en la Marina de València, amb epicentre en el Cobert número 2.

Esta segona edició de Ciclosferia ha aconseguit congregar un total de 15.712 persones, la qual cosa suposa un augment de públic de més del 50% respecte a l'any passat (10.174 persones van visitar Ciclosferia en 2022). Els 4.500 metres quadrats del Cobert número 2 s'han omplit este cap de setmana d'expositors, amb tota mena de productes i servicis al voltant de l'univers de les dos rodes. El públic assistent ha tingut ocasió de provar més de 130 bicicletes en el transcurs de la fira, tant en els espais destinats a tal fi, com pels carrers de València. Durant les sessions, a més, s'han sortejat viatges i equipaments ciclistes com ara cascos o alforges, així com bicicletes, en els diferents expositors. El lloc de Ciclosfera ha comptat, a més, amb la intervenció de l'humorista Leo Harlem.

 

La desfilada ciclista que es va desenvolupar diumenge de matí va reunir milers de ciclistes de totes les edats, en un recorregut fluid i no competitiu entre les Torres de Serrans i La Marina, amb la col·laboració de la Policia Local, l'equip de voluntaris de la Fundació Esportiva Municipal i un altre grup de personal voluntari. A més, tal com estava previst en el programa, esta II edició de Ciclosferia ha comptat amb una àmplia ambientació musical, amb les actuacions de noms del panorama actual i del panorama valencià, com Tin Robots, Benito Kamelas, Pölvora i Bacora.

 

La II edició de la fira ha reunit més de 300 experts del sector en més de 4.000 metres quadrats, amb més de 60 marques representades, 300 bicicletes exposades i 150 bicicletes de prova.

 

Ir a Inicio