Jornada BICIeconomia Online. 22 de setembre de 2020

dimarts, 15 setembre, 2020

Jornada dirigida a destacar la importància de la bicicleta en l'impuls econòmic. El creixement de l'ús de la bici ajuda a millorar l'economia i concedir un desenvolupament estable i sostenible a la nostra ciutat.

Jornada online BICIeconomia 22 de setembre de 2020

Jornada dirigida a destacar la importància de la bicicleta en l'impuls econòmic. L'aposta per la mobilitat sostenible concedix millores en l'economia que han de ser conegudes i comptabilitzades. El creixement de l'ús de la bici ajuda a millorar l'economia i concedir un desenvolupament estable i sostenible a la nostra ciutat.

En la Jornada es presentaran estudis i informes a nivell internacional i nacional que constaten la repercussió positiva de l'avanç de la bicicleta a les nostres ciutats.

En la taula del matí, comptarem amb la participació de Holger Haubold representant en projectes econòmics de la European Cyclist Federation, així com amb Gianluca Santilli representant de Bikeconomy Fòrum.

En la videoconferència de la vesprada, participaren representants dels diferents sectors de l'economia nacional i valenciana, tant de cicloturisme, com a indústria, botigues, ciclologistica i altres serveis destacats de l'economia de la bicicleta.

Programa

 

11:00. Inauguració. Ajuntament de València. Giuseppe Grezzi. Regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València

Bicicleta i Economia. La bicicleta com a eina de desenvolupament.

Moderació. Belén Calahorro. Coordinadora de l'Agència Municipal de la Bicicleta.

El ciclisme com a impulsor del creixement i l'ocupació. Holger Haubold. Representant European Cyclist Federation. Consulta la presentació ací

Bikeconomy Fòrum. Gianluca Santilli. Consulta la presentació ací 

Beneficis psico-físics i costos d'oportunitat de l'ús de la bicicleta a la ciutat. Marian Sintes. ConBICI àrea de salut.

Intervencions públiques i ús de la bicicleta. Una anàlisi empírica a la ciutat de València. Guillermo Mateu. Burgundy School of Business, *Université Bourgogne Franche-Comté

INSCRIU-TE i podràs participar en el debat

Si vols seguir la Webinar Online sense participar en el debat. 

 

Pots veure el vídeo en el canal de YouTube de l'Ajuntament de València

17:00 Sector econòmic de la bicicleta. Visió nacional i local.

Moderació. Belén Calahorro. Coordinadora de l'Agència Municipal de la Bicicleta.

Ciclologística. Candela Fernández. CEO en Encicle

Cicloturisme. Chus Vlazquez. Rutes Pangea

Indústria. Carlos Nuñez, Secretari General de AMBE

Botigues. Silvia López. TodoBICI

Fabricadors. Marcos Serer. Bicicletes Quer.

INSCRIU-TE i podràs participar en el debat

Si vols seguir la Webinar Online sense participar en el debat. 

Pots veure el vídeo en el canal de YouTube de l'Ajuntament de València

 

Ir a Inicio