Els desplaçaments amb bicicleta estan permesos sempre que es deguen a alguna de les activitats incloses en l'article 7 del Reial decret d'Estat d'Alarma

dilluns, 23 març, 2020

Recorda fer l'esforç de quedar-te a casa. #EsteVirusloparamostodos #YomequedoenCasa

Només en el cas que el teu desplaçament siga justificat per l'art. 7 del reial decret, recorda que la bicicleta continua sent el desplaçament més idoni. T'ajuda a controlar la distància de seguretat entre persones i redueix el contacte de proximitat d'altres vehicles.

Degut de la declaració d'estat d'alarma decretada en el Rd 463/2020 s'ha produït una situació històrica en les nostres vides.

La més important repercussió en el nostre dia a dia ha sigut deguda a l'article 7 d'este reial decret, sobre la limitació de la llibertat de circulació de persones.

És important, tindre en compte que este article limita les causes de moviment, només es podrà circular per l'espai públic en els casos permesos.

Per això, els desplaçaments amb bicicleta estan permesos sempre que es deguen a alguna de les activitats incloses en l'article 7.

Recorda fer l'esforç de quedar-te a casa. #EsteVirusloparamostodos #YomequedoenCasa

Si les teues funcions ho permeten, tracta de realitzar-les per mitjà de teletreball. En l'Agència de la Bicicleta ho estem fent així.

Només en el cas que el teu desplaçament siga justificat per l'art. 7 del reial decret, recorda que la bicicleta continua sent el desplaçament més idoni. T'ajuda a controlar la distància de seguretat entre persones i redueix el contacte de proximitat d'altres vehicles.

Atés que les forces de seguretat realitzen controls per a assegurar-se que els desplaçaments siguen justificats, recorda portar amb tu la documentació que acredite el teu desplaçament.

Per als que utilitzen Valenbisi, us recordem que s'ha suspés el servici fins a una altra ordre, amb l'objectiu de recolzar en el fre del contagi del #Covid19.

Si eres usuari/a de Valenbisi, no tens bici i has de desplaçar-te, continua fent-ho amb bici, una idea que des d'ací llancem, és amprar bicicleta a alguna persona que conegues, però abans neteja la bici, sobretot els punts de contacte amb les mans.

Per a informació addicional recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres en agenciabici@valencia.es i en les nostres xarxes socials: Facebook @AmBiciVLC i twitter @agenciabiciVLC. Les visites presencials a l'Agència s'han suspés.

Finalment, us animem a traure el positiu d'aquesta situació, encara que siga díficil veure-ho té algunes coses bones. S'han reduït els desplaçaments amb cotxe i altres vehicles a motor aconseguint uns nivells de qualitat acústica, atmosfèrica i d'espai públic que ens agradaria mantindre.

Esperem que aquesta experiència ens faça veure el bo que és per a tots la reducció de l'ús irracional del cotxe i servisca perquè quan no siga aplicable l'estat d'alarma i es torne a la normalitat, siguem conscients que la mobilitat sostenible i els desplaçaments actius són la millor opció per a la ciutat de València. #AVLCLaTeuaBiciCompta #VLCaminaCapAlFutur

Para información adicional recuerda que puedes ponerte en contacto con nosotras en agenciabici@valencia.es y en nuestras redes sociales: Facebook @AmBiciVLC y twitter @agenciabiciVLC. Las visitas presenciales a la Agencia se han suspendido.

Por último, os animamos a sacar lo positivo de esta situación, aunque sea díficil verlo tiene algunas cosas buenas. Se han reducido los desplazamientos en coche y otros vehículos a motor consiguiendo unos niveles de calidad acústica, atmosférica y de espacio público que nos gustaría mantener.

Esperamos que esta experiencia nos haga ver lo bueno que es para todos la reducción del uso irracional del coche y sirva para que cuando no sea aplicable el estado de alarma y se vuelva a la normalidad, seamos conscientes de que la movilidad sostenible y los desplazamientos activos son la mejor opción para la ciudad de València. #AVLCLaTeuaBiciCompta #VLCaminaCapAlFutur

 

Ir a Inicio