Damas en Bicicleta - Projecte Desplazamientos Sediciosos

dilluns, 21 octubre, 2019

L'exposició “Desplaçaments sediciosos” estarà acompanyada per un pla d'activació titulat “Dames amb bicicleta” que oferirà diferents activitats i itineraris per la ciutat en bicicleta
Del 25 d'octubre al 18 de gener de 2020

Ens alegra presentar el projecte Desplaçaments sediciosos, en el que col.laborem des de l'Agència de la Bicicleta.

Ès una proposta creada per a LAS NAVES que ha sigut concebuda com un projecte pilot per les característiques de la seua metodologia. Aborda conceptes com el feminisme, l'ecologia, la participació ciutadana, la sostenibilitat, les cures, la salut i la inclusió social per a oferir respostes a dues qüestiones eix: És possible assumir metodologies feministes en espais institucionals més enllà de mostrar obres que tracten el feminisme? Quin paper té el públic en els centres culturals contemporanis

Així, l'exposició “Desplaçaments sediciosos”, el final dels quals es deixa en mà del públic, estarà acompanyada per un pla d'activació titulat “Dames amb bicicleta” que oferirà diferents activitats i itineraris per la ciutat per la qual el grup es desplaçarà pedalejant per a, entre altres coses, visitar els tallers de Isabel Oliver, Mery Sales, Natalia Coleto i Art al Quadrat.

Mentre que l'exposició abordarà la idea del moviment, físic i metafòric, en relació amb el pensament feminista; “Damas en bicicleta” serà una posada en pràctica de com convertir el pensament en acció, la teoria en metodologia i com transformar el públic que observa en un agent actiu emancipat.

Inscripción Más información.

Organiza: Las Naves
Con la colaboración del Área de Movilidad Sostenible y Espacio Público del Ayuntamiento de València, Agència Municipal de la Bicicleta y EMT.

Un proyecto comisariado por Alba Braza (Culturama)

.

 

Ir a Inicio