Consultes a l'Agència Municipal de la Bicicleta de l'Ajuntament de Valènciaia

divendres, 29 maig, 2020

En les últimes setmanes hem rebut moltes consultes referents a la subvenció que ha comunicat Generalitat Valenciana concedirà per la compra de bicicletes.

Ens alegra que moltes persones es posen en contacte amb l'Agència Municipal de la Bicicleta de l'Ajuntament de València per a fer consultes referents a la bici. Ens ajuda a enriquir el nostre treball.

Podeu continuar fent-ho en agenciabici@valencia.es

Facebook: @ambicivlc

Twitter: @agenciabicivlc  

Instagram: @agenciabicivlc  

En les últimes setmanes hem rebut moltes consultes referents a la subvenció que Generalitat Valenciana ha comunicat concedirà per la compra de bicicletes.
Ens informa Conselleria que tota la informació sobre este tema la penjaran en este link 

El dilluns 15 de juny s'ha publicat RESOLUCIÓ d'11 de juny de 2020, de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, per la qual es convoquen ajudes per a l'adquisició/electrificació de bicicletes urbanes i vehicles elèctrics de mobilitat personal i Extracte de la Resolució d'11 de juny de 2020, per la qual es convoquen ajudes per a l'adquisició/electrificació de bicicletes urbanes i adquisició de vehicles de mobilitat personal elèctrics.

Si eres botiga, des del 15 de juny pots adscriure't com a comerç. A les persones interessades a comprar, els animem a posar-se en contacte amb les botigues.

La llista de comerços adscrits en este link 

Per a més informació sobre esta subvenció, consulteu en el correu de l'Oficina de la Bicicleta de Generalitat Valenciana: oficinadelabicicleta@gva.es

Agraïm que us poseu en contacte amb l'Agència de la bici i que tingueu interés a usar la bici. A València, la teua bici compta!.

Ací teniu idees que us ajudaran a usar la bici.

Ir a Inicio